Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fifa 12 [ps3]

gonzal11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwość szybkiego wytrenowania wg??

Gram od 2 dni i mam w sumie 73 poziom um.

Po sezonie poszedłem do barcy i np na finale o puchar hiszpani taki pepe biega 2 razy szybciej odemnie :(

Jest jakaś rada??

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

musisz dużo grać, nie robiąc nic Twój zawodnik sam się nie podszkoli

btw, sam nie mam Fify 12 ale raczej za dużo pewnie w tej kwestii się nie pozmieniało, w Fifa 11 w menu gwiazdy była taka książka/notatnik ze zdobytym już skillem oraz tymi które możesz jeszcze zdobyć i właśnie tam było wszystko ładnie napisane co trzeba zrobić aby dostać pkt. do zwiększenia skilli takich jak np. sprint, dribling, podania itp. więc pewnie i w Fifie 12 takie coś jest, jeśli się mylę to sorry

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Tylko nie wiem jak wolne strzelać bo karniaki to przytrzymujesz r i l 2 i masz celownik.

Mógł byś mi pomuc z wolnymi??

Opublikowano

musisz na

Tylko nie wiem jak wolne strzelać bo karniaki to przytrzymujesz r i l 2 i masz celownik.

Mógł byś mi pomuc z wolnymi??

pomóc :>.

Ja strzelam tak, że przytrzymuje Lewy analog do góry po ustawieniu piłki (sam musisz obczxaić jakie dla Cb jest optymalne. (trening) siłę strzału też musisz wyczuć zależnie od odległości. Przy takim strzale mamy takąopadającą piłę w stylu CR7. Ewentualnie robisz to samo tylko zamiast analoga r1 i czasem tak fajnie podkręca, ze pila leci w mur i ostatnim momencie mija i bramkarz nie ma szans ;>

Opublikowano

Ja raz miałem lola xD na legendarnym crystiano wykonywał wolny (ja barca)

I crystiano zaku... w pike i od ręki pike do bramki i okno lol :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...