Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GangPlank :P

SzukamMame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postać bardzo dobra.

Ale co do tego , gp offtank? rly?

Do niegomożna złożyć infinity + blood dancera i praktycznie sam może ułożyć gre.Wtedy jego kryty z "q" walą ponad 600 dmg. Więc np taki teemo składa się na 2 uderzenia. Tyle ode mnie.

Pozdr

Opublikowano

Postać bardzo dobra.

Ale co do tego , gp offtank? rly?

Do niegomożna złożyć infinity + blood dancera i praktycznie sam może ułożyć gre.Wtedy jego kryty z "q" walą ponad 600 dmg. Więc np taki teemo składa się na 2 uderzenia. Tyle ode mnie.

Pozdr

a gdzie puścisz takiego gp pod crit? na topie Cię zjedzą ,a na bocie jako ADC bez range vs. Graves (np.) będzie mu trudno ,bo nie zbliży się do gravesa,a na midzie jest AP.

@top

polecam go pod ad bruiser'a w jungle albo na solo.ma sustain (heal z W ) ,dosyć dobry damage i ms z e , a także global ulti ; )

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

A ja Ci go nie polecam. Na topie jest gnieciony przez większość solo toperów. Do jungli także nie jest najlepszym pickiem (słabe ganki). W late nie może inicjować. Po prostu w dzisiejszej mecie się nie sprawdza.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Zależy też na kogo grasz i od umiejętności. Osobiście polecam robić Ci go pod off tanka bo GangPlank jest dobrym wyborem ;]

<>

Opublikowano

@ stul morde

Gp jest jebanym syfem dostaje od 90% postaci na solotopie

Chyba ty dostajesz od 90% na topie. I spokojnie, nie spinaj sie ;c

Jak gp to syf, to ja qrwa widac ze sie znasz.

;)

Opublikowano

Ja mam ciągle nim staty 13/1,15/6 itp.

Poprostu dobre.

Lekko zmieniłem biuld'a tego co podali tutaj na MPC.

Bo kupuje :

Infinita , Trójce , Warm'a , butki (najczęściej mercurianki//czasem berserki) Ioniańskie , krawego mieczka , i widmówke ;)

I mogą Ci wmwiać że to syf, ale MI się tym universalnie gra pod GP.

Po tym masz w ciul Hp, a z Q masz jakoś 80% szans na zadanie +1K dmg (tak coś koło tego)

;)

Nie mówie już o działanu blasku ;X

@ stul morde

Jak umiesz grać to wymiatasz na solotopie ;)

Opublikowano

Gp - Zależy co kto lubi ja np nie lubię nim solo topa bo jak dla mnie nie jest to nice pick ale do jugngli serdecznie polecam ganki ma epickie klama w plecy slow i już leci kill .

Ja ci polecam gp pod jungle

1396292564-U784394.png
Opublikowano

ten kto napisał że GP słaby na topie to chyba gra na elo -500.. Często banowy ze względu na "W" (taki cleanse co 15 sekund, + heal) global ulti którym można ratować wieże, doganiać uciekających przeciwników (slow 25%). Robiony pod offtanka na dobrym buildzie ma 3.5k życia ponad 150 armora a bije kryty z pistoletu po 800, z "ręki" też solidny dmg. Nie do ubicia..

Opublikowano

@top gangplank jest dobrym bohaterem ale jak było wymienione trzeba go troche ogarnąc żeby co wskurać.

co gre nim mam staty gdzie 10/1/. ,7/2/. ,17/4/. Polecam wydania 3150 pz na to postać

Lulz. Daj like jak otworzyłeś xD

Opublikowano

Ludzie rozśmieszacie mnie tymi komentarzami "OP GP" "ZAWSZE SIE GO BANUJE"

GP jest znerfiony w chui, kiedyś perma ban/pick , teraz znerfiony jak np trynda

Wasze elo musi być strasznie wysokie, jak carrujecie gre gankplankiem, bo jak wygrywacie nim linie, to ja wam biję brawo w tym momencie, on dostaję kopa w dupe na topie od większości solotoperów

Opublikowano

A ja Ci go nie polecam. Na topie jest gnieciony przez większość solo toperów. Do jungli także nie jest najlepszym pickiem (słabe ganki). W late nie może inicjować. Po prostu w dzisiejszej mecie się nie sprawdza.

@ stul morde

Chłopaki... Pewnie ciśniecie w AP i dlatego takie bzdury piszecie.GP najlepiej zrobić pod AS i AD, wystarczy widmowy tancerz i infinity edge i koxisz.Do tego jego piękne ulti.Moim zdaniem jak troche pograsz to możesz nieźle ponabijasz winsow :D

Opublikowano

Ja od gry 1,2k-1,6k elo nie widzialem ani jednego bana gp, a jak juz byl jakis gp to lamil i feedzil. ;q

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...