Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co takiego wogóle dają papierosy?

Jaamaica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie ze moi palacy koledzy maja po 1,8-1,9m

Palili w gimbazie,pala w technikum i na niski wzrost nie narzekaja

1342269791-U312181.jpg
  • Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie ludzie palą fajki z głupoty. Najpierw zaczyna się w młodości "palenie dla szpanu", potem już jest nałóg bo żeby być fajnym trzeba przy kolegach jarać no i potem jesteś już nałogowcem do końca życia niszcząc sobie organizm oraz opróżniając sobie portfel.

Opublikowano

Wiesz wiekszosc 15 latkow i mniej i wiecej pala poto zeby wzrocic na siebie uwage jacy to oni nie sa :) to nie jest fajne bo czym czlowiek starszy to uswiadamia sobie to ze zrobil blad zapalajac 1 szego :)

ladnadziewczynazeslucha.jpg

jeśli pomogłem lub doradziłem daj + a będę wdzięczny ;)

Opublikowano
Bo np. piwo - no to wypijesz ze 2 i jest wesoło

no chyba ty :D

A mam jeszcze pytanie o marihuane, są jej jakieś rodzaje? Czy ona może zaszkodzić? Są jakieś dawki gdzie jestem pewien, że nic mi nie będzie? (znaczy nie mi, tylko tak napisałem )

Dokładnie nikt nie wie, aczkolwiek nie da się wypalić śmiertelnej dawki, to po prostu niemożliwe. Choć na pewno substancje tytoniowo-podobne są w pewnym stopniu szkodliwe.

Ogólnie, po chuj mi to. Daję radę bez tego, nie czuję, że jest mi to potrzebne, więc nie zaczynam.

Opublikowano

Widac ze mlodzi sie bardzo wypowiadaja bo szpan i szpan i szpan.

Ja pale bo lubie palic. Uspokaja i pomaga, zajecie w przerwie , noi jestem uzalnieniony. Strata pieniedzy ? NIe dla mnie , pieniadze dobrze wydane bo mi to daje pzyjemnosc. A nie wyobrazam sobie wyjsc do knajpy i picia bez palenia.

wakow9.png
Opublikowano

ja tam nie pogardzę na imprezie :D ale na co dzień nie pale :)

Ci co mówią "szybciej umrę" "wiem na co umrę" to mam taką bekę że to jest masakra xD znam gości co palą już 50 lat i żyją gówno ten papieros robi jedynie skóra szybciej się starzeje ;)

licząc 12 zł dziennie to 84 co tydzień mam na żarcie i kino z laską :D

Opublikowano

Nikotyna zwęrza naczynia krwionośne..... I krew ma ciężej płynąć także jak uprawiasz jakiś sport to lepiej nie pal... Są wyjątki... Albo nie pal przed jakimś wysiłkiem Fizycznym...

U mnie w technikum wszyscy żałóją i co chwila się zakładają kto dłużej wytrzyma i przestanie palić.... Bo już nie chcą ale muszą.. I co chwila na przerwie od nieznajomych uzależnionych " Ej masz szluga " - " nie nie pale "

I tak przynajmniej raz dziennie.....

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Wiesz wiekszosc 15 latkow i mniej i wiecej pala poto zeby wzrocic na siebie uwage jacy to oni nie sa :) to nie jest fajne bo czym czlowiek starszy to uswiadamia sobie to ze zrobil blad zapalajac 1 szego :)

Kiedyś zeby zaszpanować wystarczyło być dobrym w jakimś sporcie ewentualnie mieć jakiś rower czy ch*j wie co. Teraz żeby przyszpanować musisz często pić, balangować do rana a na dodatek palić. Inaczej jesteś "ciota". Ciekawe co będzie za 20 lat.

Jak się z nikim nie prześpisz w wieku 15 lat jesteś "ciota"? Dobrze że przynajmniej moje dzieciństwo nie było tak zjebane wtedy byłe inne priorytety. <_<

Opublikowano

Przecież fajki to dla niektórych tylko zabicie czasu. Np. jak musisz na kogoś zaczekać 5 - 10 minut to możesz spalić sobie fajkę. Nie mówię tu, żeby kupować codziennie paczkę fajek, ale na imprezce co Ci szkodzi zapalić ze znajomymi. Po co zaczynasz w ogóle temat skoro nigdy nie paliłeś?

Poza tym jak ktoś pali już w gimnazjum regularnie lub żeby "zaszpanować" przed kimś to naprawdę mu współczuję.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...