Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co takiego wogóle dają papierosy?

Jaamaica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pytanie takie jak w tytule, co takiego wogóle dają papierosy?

Bo np. piwo - no to wypijesz ze 2 i jest wesoło

ale papierosy? Po co ludzie je palą jeśli one nic nie dają, a tylko szkodzą :)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2x UP

Akurat ja biegam i nigdy nie wezmę tego do ust, ale wielu moich kolegów pali, i pytam co to im daje, oprócz tego, że są "zajebiści" :D

Ale czy papierosy mają w sobie jakiś środek odurzający?

A mam jeszcze pytanie o marihuane, są jej jakieś rodzaje? Czy ona może zaszkodzić? Są jakieś dawki gdzie jestem pewien, że nic mi nie będzie? (znaczy nie mi, tylko tak napisałem )

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Niektórym to smakuje", a inni robią to dla szpanu, ale raczej okazyjnie jak dla szpanu. Niektórych też jara to, bo przecież taki fajny dymek leci ;d

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja gram w piłkę, zapaliłem raz żeby się przekonać. Poza tym że śmierdzisz, nic..

Wielkie gówno, moi znajomi wydają setki kasy na papierosy, gdzie ja wolę sobie z dziewczyną iść do kina, lub kupić grę ;)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Zapaliłem jednego... i nic. Nie wiem czym się ludzie jarają. Mnie osobiście nie pociąga ten gwózdz do trumny.

Opublikowano

Ja zapalilem taki niedopalek, bo chcialem zobaczyc co w tym fajnego. Okazalo sie ze nic, same gówno. Wole browara wypic niż papierosa wciągnac. Co do moich kolegow to pali taki jeden debil, pali aby się popisac przed starszymi. Za kilka tygodni takiego palenia bedzie wydawal mnóstwo kasy na papierochy, bo sie uzależni

Zobacz poniżej ile sie wydaje na papierosy

1 dzień 5zł - czasopismo

4 dni 20zł - bilet do kina

1 tydzień 35zł - książka

1 miesiąc 155zł - ubranie

4 miesiące 620zł - rower górski

6 miesięcy 930zł - telewizor

1 rok 1860zł - 2-tygodniowe wczasy w Hiszpanii

5 lat 9630zł - używany dobry motor motor dla syna lub dla siebie

10 lat 18600zł - działka rekreacyjna

40 lat 74400zł - wysokiej klasy samochód

Każdy papieros - zabiera około 10 minut, jest to czas stracony na kupowanie papierosów i samo palenie.Dziennie - wypalenie jednej paczki papierosów zajmuje 3 godziny i 30 minut.Rocznie - prawie 1.160 godzin. W ciągu 10 lat - to aż 12.000 godzin.500 dni swojego życia przeznaczamy na trucie siebie i innych dymem tytoniowym

beznazwygr.png

Opublikowano

Ja zapalilem taki niedopalek, bo chcialem zobaczyc co w tym fajnego. Okazalo sie ze nic, same gówno. Wole browara wypic niż papierosa wciągnac. Co do moich kolegow to pali taki jeden debil, pali aby się popisac przed starszymi. Za kilka tygodni takiego palenia bedzie wydawal mnóstwo kasy na papierochy, bo sie uzależni

Nie palę, ale nie wydaje mi się, żeby były jakieś fajki za 5 zł.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

1 dzień 5zł - czasopismo

4 dni 20zł - bilet do kina

1 tydzień 35zł - książka

1 miesiąc 155zł - ubranie

4 miesiące 620zł - rower górski

6 miesięcy 930zł - telewizor

1 rok 1860zł - 2-tygodniowe wczasy w Hiszpanii

5 lat 9630zł - używany dobry motor motor dla syna lub dla siebie

10 lat 18600zł - działka rekreacyjna

40 lat 74400zł - wysokiej klasy samochód

Każdy papieros - zabiera około 10 minut, jest to czas stracony na kupowanie papierosów i samo palenie.Dziennie - wypalenie jednej paczki papierosów zajmuje 3 godziny i 30 minut.Rocznie - prawie 1.160 godzin. W ciągu 10 lat - to aż 12.000 godzin.500 dni swojego

życia

przeznaczamy na trucie siebie i innych dymem tytoniowym

1 dzień - 5zł? Ja znam ludzi którzy potrafią 20zł dziennie wydać na pety.

co do powodów palenia to niektórym też palenie pomaga na stres

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Za 5zł to są zapewne "Nieoryginalne podróbki".

I zapewniam, papierosa tyle minut dzieciaki nie palą. Ile razy widziałem jak dzieciaki które są 1 gim na przerwach zapierdalają na klatki itp żeby zajarać.. A ja sobie lecę po tictaci(jestem uzależniony xD).

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Jeśli popatrzeć dzisiaj, to tylko szpan na dzielni przed starszymi napinaczami. Nie rozumiem dzisiejszej mody: żeby być fajnym, musi ci je*ać z gęby dymem i browcem... A potem dziwota, że banda idiotów cieszy się ze świadectwa, na którym nie ma nic poza "niedostateczny"... -.-

7m9a.png

Weteran
Opublikowano
Co takiego wogóle dają papierosy?

Papieros - unikalny przedmiot w życiu realnym, dodający +5 do szpanu oraz +10 do dorosłości. Do nabycia w każdym item shopie.

Boom, już wiesz?

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Papierosy zawierają w sobie nikotynę która potrafi łagodzić niektórym bóle każdy inaczej nikotynę przyjmuje osoba która jej nie toleruje nie uzależni się bo nie ma takiej potrzeby a jeżeli jest bardzo podatna zaspokaja swój głód w mózgu . Ja żałuje tego bo byłem głupi i po prostu dla szpanu zapaliłem i jednego dwa paczkę trzy i się uzależniłem . Więc nałóg zły i daje tylko załagodzenie osobą uzależnionym i podatnym

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Niektórym to smakuje", a inni robią to dla szpanu, ale raczej okazyjnie jak dla szpanu. Niektórych też jara to, bo przecież taki fajny dymek leci ;d

I sugerujesz, że typek pali przez rok i cały czas dla szpanu? No kurwa, może niektórzy przez pierwsze dni palą dla szpanu, ale nie przez lata ^^.

"jesteś lepszy przed kolegami".. czyli nic ;)

Następna mądra się znalazła, a czy ktoś z twojej rodziny pali? Pewnie będzie lepszy przed rodzinka, kolegami. Takie myślenie mnie rozpierdala, bo myślisz, że tylko przedział 10-20 lat pali?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...