Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] PnkBstrB.exe initialization failed ważne

omen135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temacie mam problem z punkbusterem w grze battlefield bad company 2 (nie posiadam innych gier w których również jest punkbuster więc nie wiem czy problem występuje tylko tu czy w innych grach również). Gra wyłącza się po ok pięciu minutach gry. PnkBstrB nie pojawia się w procesach. Próbowałem zrobić całkowity reinstall programu usunąłem pliki z katalogu z grą usunąłem plik punkbuster service i zainstalowałem wszystko od nowa przy pomocy programu pbsvc zamieszczonego na płycie z grą i programu pb setup pobranego z głównej strony pb. PnkBstrB wciąż nie było w procesach więc przeszedłem do panelu sterowania/Narzędzia administracyjne/usługi i ręcznie uruchomiłem proces. Odpalam następnie grę wchodzę na serwer i bum! Znów zostałem wyrzucony. Musiałem powtórzyć reinstall gdyż pliku nie było w usługach. po uruchomieniu ręcznym odczekałem 30 min proces nie znikną więc włączyłem grę. zminimalizowałem i sprawdziłem czy PnkBstrB wciąż jest w procesach. niestety nie znalazłem go tam. Proszę o pomoc bardzo mi zależy na naprawie tego ustrojstwa.

Opublikowano

mam ten sam program na płytce z grą i nie pomogło. Wina najprawdopodobniej leży po stronie gry gdyż to po jej uruchomieniu proces PnkBstrB.exe się wyłącza

Opublikowano

mam ten sam program na płytce z grą i nie pomogło. Wina najprawdopodobniej leży po stronie gry gdyż to po jej uruchomieniu proces PnkBstrB.exe się wyłącza

Może zrób reinstall i uruchom grę przez origin'a ,ja uruchamiam i nie mam w ogóle problemów z PB

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale nie mam tej gry w originie i nie mogę jej dodać wyskakuje mi ,,Tego kodu nie możesz wykorzystać w tym miejscu"(przenosi mnie następnie na stronę aktywacyjna i pojawia się ta sama informacja)

Opublikowano

wchodzisz w panel sterowania>>>>>>>narzedzia administracyjne>>>>>>>>>>>uslugi>>> szukasz uslugi punkbusterb>>>>>>>>>>>dajesz prawym we wlasciwosci>>>>>dajesz uruchamiaj automatycznie potem uruchom i powinno dzialac LIcze na lajka

jak nie bedzie pnkbstrb to odpalasz pbsvc dajesz tam reinstall

Opublikowano

@up przeczytja dokładnie to co napisałem po uruchomieniu gry PnkBstrB znika z procesów i usług i musze powtarzać wszystko od nowa

Bywalec
Opublikowano

Spróbuj wyłączyć opcje PunkBuster.

Ja miałem to samo, włączyłem - wyłączyłem i już śmiga.

Może potrzebny reinstall lub aktualizacja gry?

5jJNSGS.png

Opublikowano

Spróbuj wyłączyć opcje PunkBuster.

Ja miałem to samo, włączyłem - wyłączyłem i już śmiga.

Może potrzebny reinstall lub aktualizacja gry?

Nadal to samo:/ Dzisiaj wymieniam system może to pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...