Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naprawią

CrashOveride

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niedługo to zrobią rano powinno być już dobrze

a wszystko się sypie bo polaki to debile i rozwalą każdy serwer hackami standardowy zestaw polaka na tym serwie to multi hack i skil hack

pozdrawiam nobów grających na hacach

Opublikowano

polaki? Nie znam nikogo takiego. Jakaś nowy naród? A może rasa? ...

Temat do zamkniecia..

Opublikowano

Up

temat po to trzeba byc super noobem aby grac na hackach 1 na priv tak łatwo jest ze nie potrzeba hacków ale jak to sie mówi zaspokojenie jednej potrzeby budzi 2 potrzebe polacy 1 na privie graja bo na PL nie moga wbic 45 lvl + he

a co do mnie to na PL osognełem to co chciałem czyli zabiłem ripera doszłem z kolega i buffem a co do postaci

to przemo22 GoodPaul i szmanek BaaLCadar to moja chistoria z metin2 PL a i all postacie na astralu skonczyłem gre bo okradziona GoodPaula

a przemo 22 sellnołem kiedys wruce al nie wiem kiedy na PL

co tych co sa Pro koksy z MH i tylko jest jakis bug itp ja bez tego sobie radze bez bugow bez Mh a sory uzywam ale tylko Teleportu a nie Sh i te inne badziewia

Pro koks to jest ten co wie jak grac a nie jak chakowac aaa i co najlepsze zawsze od neo kids jak ich opierdzielam "nie podoba sie to wyjazd z tego serva " czyli jak nie ma Gm to mozna grac na hackach oni tka to rozumieja co mi zrobia Gdy he

ok jak cos nie tak to zapraszam

23hx Jinno Pro Koks top 10 NieRyzyku na servie pomijajac chinoli 95 lvl i rosnie

Invoriabanenr.png

Opublikowano
Up

temat po to trzeba byc super noobem aby grac na hackach 1 na priv tak łatwo jest ze nie potrzeba hacków ale jak to sie mówi zaspokojenie jednej potrzeby budzi 2 potrzebe polacy 1 na privie graja bo na PL nie moga wbic 45 lvl + he

a co do mnie to na PL osognełem to co chciałem czyli zabiłem ripera doszłem z kolega i buffem a co do postaci

to przemo22 GoodPaul i szmanek BaaLCadar to moja chistoria z metin2 PL a i all postacie na astralu skonczyłem gre bo okradziona GoodPaula

a przemo 22 sellnołem kiedys wruce al nie wiem kiedy na PL

co tych co sa Pro koksy z MH i tylko jest jakis bug itp ja bez tego sobie radze bez bugow bez Mh a sory uzywam ale tylko Teleportu a nie Sh i te inne badziewia

Pro koks to jest ten co wie jak grac a nie jak chakowac aaa i co najlepsze zawsze od neo kids jak ich opierdzielam "nie podoba sie to wyjazd z tego serva " czyli jak nie ma Gm to mozna grac na hackach oni tka to rozumieja co mi zrobia Gdy he

ok jak cos nie tak to zapraszam

23hx Jinno Pro Koks top 10 NieRyzyku na servie pomijajac chinoli 95 lvl i rosnie

lOl xD wraz nie wiem o jaki serw ci chodyi?? w temacie napisales "Naprawią" ale co jaki serw??

Ostrzeżenie: (40%) - Przepraszam was...

Gadu-Gadu : 5934095

PoZdrO :}

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...