Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

woj body vs dt

mnowacki07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jakie bony wybierac zeby ogarnac spota na dt. Ile % strzaly ile% nieumarli, a moze cos jeszcze ??/

Moje skille to aura g4 wir m10 berek g1 szarza m10.

Mam buffa 27%

Moj budzet pozwala mi zalatwic abs na strzaly okolo 40% i silny na nieumarlych z 50%. czy lepiej wbic aure na P i miec mniej na trupy?

A no i czy prz tych procentach 50 i 40 dam rade sam ?

Opublikowano

Mam pytanie jakie bony wybierac zeby ogarnac spota na dt. Ile % strzaly ile% nieumarli, a moze cos jeszcze ??/

Moje skille to aura g4 wir m10 berek g1 szarza m10.

Mam buffa 27%

Moj budzet pozwala mi zalatwic abs na strzaly okolo 40% i silny na nieumarlych z 50%. czy lepiej wbic aure na P i miec mniej na trupy?

Najlepiej wbij buffkowi więcej %, Strzały i trupy wystarczy po 50%, coś na HP i reg Pż.

Opublikowano

Podstawa to dobra broń, fms/truta sr 25+ ewentualnie trupy KD śmierci, przyszywki i potwora +4

Koniecznie więcej % Buffa minimum to 35. Full na trupy. Skile są dobre.

Opublikowano

Po pierwsze buff lipa, min 35%. Broń trutka +25sr z kd+4 exp, opcjonalnie coś na trupy/kryta/szycie w niej. Hp +12k. Biolog najlepiej jakbyś matowe zrobił, na trupy/strzały po 40/50% wystarczy. Co do skilli to aura na P by się przydała, berka nie rób, powinieneś wiedzieć dlaczego. Tarcza najlepiej by była z dt, sila, blok, nno, ale takie coś drogie. Kup sobie z dwoma bonami z tych co wymieniłem, lub lepszą jeśli masz kase. W branzie i zbrojce przydały by się obrażenia do pż+ 1.5/2k pż. W zbrojce kd uchylki, kolce ebo najlepiej z dt/strzały. Butki skórzaki z hp + np kryt czy omdlenie. Wisior to zależy, łzy lub amestyt. Hełm 21/41lv +9 coś na dt i trucie/szybkość ataku. Mam nadzieje, że pomogłem ;)

Opublikowano

1...Max trupy

2...20% abs do PŻ

3...Ok.50% na strzały

4...Buff 30%+ błogo

5...500 defa+

Z doświadczenia pisane tak ze na 100% dasz rade z tymi 5 podpunktami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...