Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Calypso-2 - Apollon [S2/S3]

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja sie wklei pliki root do clieta jakiegos pla to wszystko dziala jak nalezy? jakie pliki dokladnie trzeba wkleic tylko root i ikonka do odpalania?

Opublikowano

Grałem na S1 i dla mnie bomba, serwer już naprawdę długo stoi, i można go porównać do Balmory.

Tyle, że na nim Admin nie jeździ na wózku i nie rozdaje eq.

.

Za to like

d3eh5b.jpg

Opublikowano

ma ktos spolszczenie jakies czy cos? chodzi mi o to gdzie i co mam wkleic zeby byly nazwy i bony po polsku, mam klieta, wiec napiszcie jakie tylko pliki mam skopiowaC? z gory dzieki i sie odwdziecze

Opublikowano

Nie ma opóźnień. A jakbym nie miał coins to by pisało ;x Dodam, że coinsy zabrało. Zmianki kupiłem pierwsze, później dodania i dodania w depo były na 2 miejscu, czyli, że tak jakby na pierwszym by coś było. Nie wiem, może nie wyświetla ? ;c

@EDIT:

DOBRA ROZWIĄZANE - PROBLEM BYŁ TAKI ŻE NAROBIŁEM W CHOY KONT I POMYLIŁY MI SIĘ ID ;D

Opublikowano

te locale co podałeś to działają na cliencie ? tzn. że jak wkleje do niemieckiego metina to będą bony itp. po polsku ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...