Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Calypso-2 - Apollon [S2/S3]

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zrobie wedlug generatora bo nie mam o nim informacji, wiec sorry.

@Jeśli ktoś już ściągnął klienta proszę żeby wrzucił plik root.epk, root.eix, locale.eix, locale.epk i metin2client.exe.exe. Z góry dziękuję@

Opublikowano

tylko, ze client nie chce mi sie zaladowac, caly czas laduje stronke od 10minut , a mam clienta s1 i nie wiem czy bedzie mozna grac przez niego? czy trzeba nowego pobrac?

ile mb ma ten client?

Opublikowano

Gralem na s2 (pozniej padło) bylo jednym slowem zajebiscie, duzo ludzi w tym polaczkow, praktycznie zero bugow i jeden minus serwer jest niemiecki -_-

sygna1.png

Opublikowano

nom jest niemiecki, ale wystarczy skopiowac pliki root do jakiegos clieta poslkiego i masz normalnie all po polsku, wiec to nie problem, ale trzeba mie clieta, a poza tym to nie ma zadnych wad! wiec warto grac.

Opublikowano

Gralem na s2 (pozniej padło) bylo jednym slowem zajebiscie, duzo ludzi w tym polaczkow, praktycznie zero bugow i jeden minus serwer jest niemiecki -_-

to akurat nie jest minus, a nawet plus - nauka jezykow

Opublikowano

OKEY JUZ WSZYSTO ROZKMINIONE, JAK KTOS MA CLIENTA S1 TO NIE MUSI POBIERAC NOWEGO CLIENTA, BO TO JEST TO SAMO, INFORMACJA JEST PEWNA BO PISALEM Z ADMINEM CALYPSO, POPROSTU O 18 POJAWI CI SIE W CLIENCIE IKONKA DO S2, WIEC JAK MACIE CLIENTA S1 TO NIE TRZEBA NOWEGO POBIERAC.

Opublikowano

to akurat nie jest minus, a nawet plus - nauka jezykow

Dosyc dobrze znam j. Angielski to mi wystarczy, wiec nie bede sie germanizowac ;D a za pisanie na wolaj po polsku zaostajesz banowany, wiec po co grac tam gdzie cie nie toleruja?

sygna1.png

Opublikowano

Jak się przedstawiają rate? Jak global?

@edit radzę zobaczyć płatny itemshop - stalki +8 , bronie 75 +7 i specjalnie ringi na klasy, doś, hp.

Serwer pod zarobek, nie zagram

Opublikowano

Jak się przedstawiają rate? Jak global?

@edit radzę zobaczyć płatny itemshop - stalki +8 , bronie 75 +7 i specjalnie ringi na klasy, doś, hp.

Serwer pod zarobek, nie zagram

przynajmniej dzieci nie beda w nich biegac, bo zakladam ze nie umieja wypelnic przelewu , ha ha

Opublikowano

Może stwórzmy własną Polską gildie ?

W jakim królestwie zagracie ?

Serw świetny ;**

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...