Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łosiuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem, że mam serwer na stronei yCraft i wgrałem sobie mapke TatsuYama i ona zajmuje 50 mb i wszystko dobrze chodzi, lecz gdy wgrałem mapke NewCraft ktora zajmuje 40mb to gdy wejde na serwer jest normalna mapka survival a spawn jest w wodzie nw czemu tak się dzieje prosze o pomoc

Opublikowano

W server.proporties zmień nazwę mapki, bo masz pewnie world i Ci generuję nową zamiast użyć tej wgranej,

Nie bo mam Miasto ale w ten folder Miasto wgrywam a nie robie drugi folder... przez filezille wgrywam te pliczki to nniby sie laduje pisze converting ale potem jak wejde na serwa to zwykla mapka surwival.

Opublikowano

Plz pomóżcie bo jak zmienie powiedzmy na NoweMiasto to mi sie generują folderu typu Miasto, Miasto_nether, Miasto_the_end i NoweMiasto, NoweMiasto_nether, NoweMiasto_the_end i pisze wtedy outofmemory ze za malo miejsca jest plz heeeelpp

Opublikowano

Bo masz wgrać folder z tą mapką przykładowo escape, potem wchodzisz to server.proporties i w level-name ustawiasz escape, tak aby nazwa folderu z mapka pokrywała się wraz z nazwą wpisaną w proporties. Jeżeli zrobisz innaczej za każdym razem gdy w proporties zmienisz nazwe na inną niż nazwa folderu z mapką wygeneruję Ci nową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...