Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Nowy champ - Jayce?

termiator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

W necie trafiłem na bardzo ciekawy film, a mianowicie o przeglądzie skilli nowego champa - Jayce'a

Film:

Opis Skilli:

Q- Grom: wyrządza uszkodzenia magiczne bazując na maksymalnym hp wroga i odrzuca go

W- Skok grzmotu: skacze do celu i wyrządza obrażenia fizyczne spowalniając wrogów na około

E- Działo mordina: zmienia jayce w działo dostając zwiększony zasięg i nowe umiejętności

Tryb działa (renged)

Q- Brama prędkości: Jayce przyzywa wrota przyspieszając ms wszystkich przyjaznych czempionów przechodzącch przez wrota. jeśli pociski przelecą przez bramę, zwiększa się ich szybkość,zasięg i obrażenia

W- przeładowanie: Jayce przeładowuje się dostając prędkość ataku na kilka następnych ataków

E- Młot Mordina: Zmienia jayce w młot dając armora i magic resista i daje nowe umiejętności

Ulti- Oba tryby: daje pasyw dający manę na auto ataki aktywując punkty i zadając obrażenia obszarowe

Co o tym sądzicie?

Dodam, że to będzie teraz znowu postać AP carry.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Hmmmm ciekawie :D

Czuje że z W nie jednego killa zgarne ciekawy skill.

Postac rozbudowana jak nidalee

Czekamy! :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

fuck yeah ,w końcu AP ; - )

data wydania znana ? jest na PBE ?

Jeszcze nie. Sprawdzałem.

Btw. pisali, że został usunięty po wydaniu, ale za 5 dni prawdopodobnie go wrzucą na PBE.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Coś jak Nidalee. Może być i zasięgowy i melee. Jak dla mnie to ma trochę słaby wygląd. I nie wydaje się postacią, która będzie wymagać dużo od gracza.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

miejmy nadzieję, że nie bedzie to taki niewypał jak viktor. Nie chodzi mi o to ze jest słaby tylko prawie nikt nim nie gra.

10daya8.png
Opublikowano

Viktor nie jest niewypałem, po prostu nie doceniany przez wielu a jak to bywa... ludzie myślą mało osób nim gra więc pewnie do dupy -.-

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Dość ciekawe ,zróżnicowane skille :)

Zbieram :D

@ Sam jesteś niewypałem .Gram viktorem i bardzo dobrze mi idzie .Nawet nie wiesz jak mocne jest jego ulti w walkach zespołowych.

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Ale z was mózgi PRZECIEŻ POWIEDZIAŁ ŻE NIE JEST SŁABY TYLKO MAŁO KTO NIM GRA , NAUCZCIE SIE CZYTAĆ!

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Jak tak patrze na tego champa, wydaje się troche lapowaty. Jakoś nie odpowiada mi tak z widzienia, lecz przekonamy się, jak silny jest w walce. Trzeba go kupić ! :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

miejmy nadzieję, że nie bedzie to taki niewypał jak viktor. Nie chodzi mi o to ze jest słaby tylko prawie nikt nim nie gra.

Viktor niewypał? No nie wiem.. Jest on po prostu nie doceniany przez wielu ludzi.

Co do tematu to szykuje się niezły op. Bije kogoś ten mu ucieka a ten JEB w działko i "A enemy has ben slain"

Opublikowano

Ten champ jest zaaaajeeeiiistyy. Szczególnie kiedy jesteś w trybie zasięgowca używasz E a jak przeleci przez tą bramkę Q ma 2x większy dmg i szybciej zapiernicza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...