Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter-Strike:Global Offensive Otwarta Beta.

Paweu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma kurwa otwartej bety i nie będzie.

Nie dostaliście gifta na steamie czy klucza od valve to nie pogracie.

Możecie natomiast kupić już Counter Strike'a Global Offensive w przedsprzedaży.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Ja pierdole kupilem od typka na allegro te gre wyslal jako prezent i powiedzial ze bedzie beta 14 chuja wciskaja kit zeby tylko kupic !

Wrzuc na luz.. pewnie kupiles pre-oder (cala gra przed premiera) a beta miala byc dodatkiem ale cos valve spi i nie dodaje ludziom jej jeszcze..

b_560_95_1.png

Opublikowano

@Majonez Widzę że nie czytałeś tematu z przedsprzedażą. Ci którzy kupili Pre-Ordera będą mogli zagrać w becie od dzisiaj do premiery (lub dłużej)

@Up Ja kupiłem 7 Sierpnia ;)

1398347001-U399156.png

Opublikowano

@Majonez Widzę że nie czytałeś tematu z przedsprzedażą. Ci którzy kupili Pre-Ordera będą mogli zagrać w becie od dzisiaj do premiery (lub dłużej)

@Up Ja kupiłem 7 Sierpnia ;)

Co to ma do rzeczy ? Napisałem, że nie będzie otwartej bety ale jeżeli chcą sobie pograć to mogą kupić już grę w przed sprzedaży. Nie dodałem, że jeśli się kupi w przed sprzedaży to będzie można zagrać póki jeszcze trwa beta ale też nie powiedziałem, że nie można. Natomiast Ci co właśnie kupili grę w przed sprzedaży będą mogli grać aż gra im się nie znudzi, bo oni nie kupili bety tylko już całą grę. ;)

CX7Rrj.png

Opublikowano

Co to ma do rzeczy ? Napisałem, że nie będzie otwartej bety ale jeżeli chcą sobie pograć to mogą kupić już grę w przed sprzedaży. Nie dodałem, że jeśli się kupi w przed sprzedaży to będzie można zagrać póki jeszcze trwa beta ale też nie powiedziałem, że nie można. Natomiast Ci co właśnie kupili grę w przed sprzedaży będą mogli grać aż gra im się nie znudzi, bo oni nie kupili bety tylko już całą grę. ;)

Jemu chodzilo chyba o to ze jak sie kupi pre-order i sie nie ma bety to sie ja dostanie od 14 do 21. Gdzieś czytalem ze jak komus sie ta gra nie spodoba to ma prawo oddac ja do 21 Sierpnia

Opublikowano

Nie ma co czekac Valve na w chuja zrobilo byc moze dopiero jutro rano bedzie a oni maja czas gmt+1 czyli 0:38, a gdy bym zle napisal z tym czasem to prosze mnie poprawic.

A tutaj informacja jak mialo byc z ta beta

Pre-Purchase Counter-Strike: Global Offensive and get access to the beta starting on August 14th!

Opublikowano

Beta z 1 dniem spoznienia zal ...

Sam jesteś ,jeden wielki "żal". Nie rozumiesz ,że beta weszła w życię o 20 czasu AMERYKAŃSKIEGO ,czyli ok. 5 godzin spóźnienia do naszego ? Tak trudno zrozumieć ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...