Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BAN

jeebanyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam pewien problem... mam Bana..

czytałem gdzieś na necie że powinni odblokowac za jakis czas..

lecz moj jest juz dobre kilka mies ..

da jakos rade odblokowac?

Gość patrykkos
Opublikowano

Skoro "kilka miesięcy" to dostałeś perma bo najdłuższy, który zostaje Ci odpuszczony to 30 dni.

;)

Więc nic nie odblokujesz

:D

Opublikowano

Pewnie myślałeś, że ban będzie na krótko, bo za hacki niedawno nie było jeszcze Perma, jednak teraz zmienili zasady, i za używanie hacków dostaje się bana permanentnego czyli na zawsze ;)

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Gość patrykkos
Opublikowano

@up Za hacki nie dostaje się od razu perma

:D

Pierwszy ban jest na 3 dni, później na 7, później na 30 a dopiero potem na zawsze

;)

Gość patrykkos
Opublikowano

@up Skoro dostał perma to na 100% mu nie odblokują. Żeby każdej osobie tak robili to wszystko nie miałoby sensu

;)

Opublikowano

A mi prawie odblokowali :P pisało your account is blocked a ja dostałem maila z jakimś mailem miałem tam napisaći by mi odblokowali :P :P :P tylkoże założyłem nowe i inwestowałem w rp więc skumałem że tamto konto zlamiłem i robie nowe

nieregulaminowa sygna

Gość patrykkos
Opublikowano

@up Ale pewnie nie dostałeś na nim perma tylko na czas. W takim wypadku chyba możesz prosić o wcześniejsze odbanowanie.

Przecież to by nie miało sensu. Ktoś dostaje perma a Oni go sobie odbanują i koleś dalej gra ...

Opublikowano

@up Ale pewnie nie dostałeś na nim perma tylko na czas. W takim wypadku chyba możesz prosić o wcześniejsze odbanowanie.

Przecież to by nie miało sensu. Ktoś dostaje perma a Oni go sobie odbanują i koleś dalej gra ...

Pisałem kiedyś taki temat chyba mam jeszcze ssa jak to wyglądało a jednak nie mam ale miałem pernamentnego

nieregulaminowa sygna

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

mam pewien problem... mam Bana..

czytałem gdzieś na necie że powinni odblokowac za jakis czas..

lecz moj jest juz dobre kilka mies ..

da jakos rade odblokowac?

Ja mam pytanie co to za czit bo przydal by mi sie !!!

//po 1 odkop, po drugie spam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...