Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Kbot trial

Turb0**>>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój problem polega na wersji próbnej kbota. Dopiero zaczynam zabawę z botami po 5 latach uczciwej gry :P z tego co wiem kbot powinien być na 24 h darmowy na próbę a u mnie zacina się na "checking licence" i dalej nie idzie. Mam najnowszą wersję 6.3.5. System windows 7.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

trzeba kupić licencję gdyż kbot nie ma już triala ma go tylko i bot a każdy wie że ibot to kbot więc dają tylko triala na ibota żeby mieć lepsze zyski

Opublikowano

@up ty masz mozg ? kbot to jest crack ibota... ibota crackuje ivan a tworca ibota jest avin.

@top sciagnij ibota tam masz triala chyba na 12 godzin albo na 6 , nie pamietam juz

Opublikowano

@up ty masz mozg ? kbot to jest crack ibota... ibota crackuje ivan a tworca ibota jest avin.

@top sciagnij ibota tam masz triala chyba na 12 godzin albo na 6 , nie pamietam juz

problem czy ty go masz? ku*wa czowieku naucz się czytać ze zrozumieniem oni się pytają o triala to kbota a ty wyskakujesz i crackach każdy wie że to crack ibota ale każdy kto sprzedaje kbota i ibota ma triala tylko na ibota bo oryginalny wydawca kbota zablokowa triala do niego bo ibot ma triala a to to samo
Opublikowano

problem czy ty go masz? ku*wa czowieku naucz się czytać ze zrozumieniem oni się pytają o triala to kbota a ty wyskakujesz i crackach każdy wie że to crack ibota ale każdy kto sprzedaje kbota i ibota ma triala tylko na ibota bo oryginalny wydawca kbota zablokowa triala do niego bo ibot ma triala a to to samo

Człowieku Kbot musi mieć triala tzw. " try before you buy " . Kbot i Ibot ma całkiem innych wydawców ( właścicieli ) więc raczej Kbot nie dogada się z Ibotem żeby tylko Ibot miał triala .

@Edit

Po za tym zachowujesz się jak +/- 11 letnie dziecko wyskakując z takimi tekstami .

mca.png
Opublikowano

Człowieku Kbot musi mieć triala tzw. " try before you buy " . Kbot i Ibot ma całkiem innych wydawców ( właścicieli ) więc raczej Kbot nie dogada się z Ibotem żeby tylko Ibot miał triala .

@Edit

Po za tym zachowujesz się jak +/- 11 letnie dziecko wyskakując z takimi tekstami .

hm.. jakby ci to powiedziec ivan ma w dupie avina ... i watpie zeby sie dogadali :)

@maryhuanaa dawaj warna ;3

Gość Pan Szymek
Opublikowano

@up

To przeczytaj 50 razy co on napisał. Ah, ci idioci.

Opublikowano

Bzdura, licencja testowa nadal jest bo właśnie na niej jade, jeżeli nie odpali Ci się kbot to pobierz Ibot to to samo praktycznie.

Zdejmijcie parę procent ;D

Opublikowano

Właśnie w tym problem już przeczytałem że trzeba otworzyć Kabot cc zarejestrować się w jabberze i dalej otworzyć kbota i wpisać pasy do gry ale kbot control center nie chce mi się otworzyć mam windows 7 klikam na niego nawet uruchamiałem go jako administrator za każdym razem system pyta się czy mam mu pozwolić na dokonanie zmian na kompie i potem nic kompletne zero już mnie powoli trafia <_< miał ktoś taki przyadek jak ja ? pozdrawiam

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...