Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupon Na Euro

lugosi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanko,a konkretnie:

Dostałem wiadomość o danej treści:

Znasz już SoccerStar - pełną humoru piłkarską grę RPG od twórców Shakes & Fidget?

Coś nowego!

SoccerStar to pierwsza gra przeglądarkowa o piłce nożnej, w której nie wcielasz się w menedżera ani trenera, ale w stworzonego przez siebie piłkarza, którego możesz poprowadzić do sławy!

Prezent na Euro 2012:

Z okazji rozpoczęcia Euro 2012 chcemy podarować Ci bon o wartości 10 EUR! Wystarczy, że wprowadzisz ten kod w menu gwiazdek w opcji Kupon:

I chcę się zapytać czy to dziala na sf,a jezeli tak to gdzie trzeba wpisac to i ktory dokladnie kod. Dam lajka

Opublikowano

@UP nie wiesz nie mów. Waluta jest ta sama w PaySafeCard.

@topic: Jest to specjalny kod PaySafeCard, który jest tylko i wyłącznie do SoccerStar. Mam nadzieję że pomogłem.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

To dobrze że na Shakes & Fidget nie działa.

Daje to 100 gwiazdek pomyślcie co to ma być 100 grzybków ??

Masz kupony wielkanocne to je użyj !!

1921.png

Opublikowano

ten kupon nie daje 100 gwiazdek tylko 125 ;) tak samo za 10 euro można kupić 125 grzybków.

Jednakże promocja działa tylko na soccerstar, gdyż te kupony używałoby się nie tylko do sfgame ale także to wszystkich innych gier z ich płatnością, a jest ich multum :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...