Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] XenoxMT2

StolarCraftPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno postanowiłem pograć sobie na privie XenoxMT2. Na początku wszystko szło świetnie wbiłem dopiero 91 lv ale krótko grałem. Cieszyłem się że mogę grać na tym serwerze. Lecz wczoraj przy logowaniu wyskoczył mi błąd mianowicie nie wiem czego dokładnie dotyczy.

Tutaj jest screen jak po logowaniu się pokazuje:

http://vpx.pl/hrb

Gdy klikam kontynuuj lub ponów próbę leci dalej lecz gdy już wybiorę postać, gdy już myślę że zaczyna się ładować znów wyskakuje. Oto SS:

http://vpx.pl/image/hrF

Jeżeli na SS nie widać dokładnie to napisane jest "W stacji nie ma dysku. Włóż dysk do stacji \Device\Harddisk1\DR1."

kiedyś miałem podobny problem z Metin2 PL lecz jakoś to się naprawiło tak samo jak i wcześniej teraz też przez chwilę grałem i znów mi się pokazało. Chciał bym dodać że gram na laptopie, a na laptopie mam Win7, ale zainstalowałem Xenoxa na komputerze stacjonarnym na którym mam XP. Na laptopie(win7) nie działa, a na stacjonarnym(winXP) działa. Zapewne to wina windowsa. Bardzo bym prosił o pomoc. Prubowałem wielu sposobów np kilka razy przeinstalowywalem niestety mam tylko dysk C, ale zainstalowałem też na karcie pamięci xD myślałem że to może wina dysku ale i to się nie udało :(. Proszę o pomoc, będę bardzo wdzięczny.

PS:Jeżeli Potrzebujecie więcej info na temat piszcie w postach to zrobię EDIT.

PS2(EDIT): Na stacjonarnym w ch** się zacina :D

Opublikowano

Zeskanuj komputer antyvirusem i zobacz czy nie masz virusów.

Albo wyłącz zapory.

Ps. A spróbuj zreinstalować Xenox'a

1382375685-U592769.png

Opublikowano

Zeskanuj komputer antyvirusem i zobacz czy nie masz virusów.

Albo wyłącz zapory.

Ps. A spróbuj zreinstalować Xenox'a

W jakim sensie zainstalować Xenox'a? Ja ściągałem klienta z oficjalnej strony.(Odpowiedz szybko)

Zaraz przeskanuje :D a jak nie to antywirus off :D

Opublikowano
Cieszyłem się że mogę grać na tym serwerze.

Cieszę się Twoim szczęściem, na prawdę.

A tak na serio:

Wypakuj Xenox'a jeszcze raz ale na innym dysku (partycji). Nie zmieniałeś nic w pack ?

Opublikowano

Prubowałem wielu sposobów np kilka razy przeinstalowywalem niestety mam tylko dysk C, ale zainstalowałem też na karcie pamięci xD myślałem że to może wina dysku ale i to się nie udało :(. Proszę o pomoc, będę bardzo wdzięczny.

Jak już napisałem, nie mam więcej dysków prubowałem na karcie pamięci ale nic nie dało

Opublikowano

Siema mi się wydaje że nie masz new clienta pobranego ja też tak miałem a jak pobrałem go to normalnie działało

New client? Pobierałem tego teraźniejszego z oficjalnej strony. Jeżeli mógł byś podać mi link do tego "new clienta" był bym bardzo wdzięczny.
Opublikowano

Eh włóż jakąś Płytkę CD do kompa i jej nie wyciągaj. Czasem tak się dzieje.

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...