Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znaleziony Laptop + Inne rzeczy

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bądź frajer, zaniesiesz na policje i uwierz mi że orderu tam nie dostaniesz.

Mówcie sobie co chcecie ale znalezione nie kradzione. Mnie musiałoby pojebać żeby

oddać coś co znalazłem i nie wiem do kogo należy. Co innego gdybym znał tą osobę bądź

byłyby jakieś dokumenty czy coś po których można dojść do właściciela. Na policji

nic nie zrobią z tym laptopem tylko będzie sobie leżał w jakiejś szafie.

Nawet jeżeli jest Ci ten laptop nie potrzebny to równie dobrze możesz do sprzedać a kasa

na 100% Ci się przyda. Wiem że to co piszę jest trochę demoralizujące no ale nie bój się,

gdybyś to Ty zgubił to nikt za chuja by Ci nie oddał :)

btw. Co do tego czy mogą dojść do Ciebie to owszem że mogą.

Tutaj podam autentyczną sytuację która miała miejsce niedaleko mnie.

Gość pożyczył laptopa od jakiejś laski, laptopa sprzedał koledze po czym

powiedział lasce że laptopa ukradli mu z samochodu. Laska zgłosiła na psy

kradzież laptopa z samochodu kolegi. Wszystko byłoby ok tylko że po podłączeniu

laptopa do neta na następny dzień była policja :)

Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego tak się stało i jak tego można było w łatwy

sposób uniknąć :)

HBV27j.png

Opublikowano

Narazie ruszylem tylko lapka, tyle ze jest sformatowany. Reszta lezy nie tykana, lapka tez nie tykam.

<japierdole>. Znalazłeś czyjegoś laptopa i bezwzgledu co tam miał, to sformatowales go? Może on miał tam coś bardzo potrzebnego? Poza tym, jesteś pizdą, że nie oddasz tego na policje, bo wyobraź sobie jakbyś to ty zgubił takie coś, a ktoś by to po prostu zajebal z ulicy i cieszył ryja, że ma laptopa za darmo

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

UP: Wiesz że przy okazji jakby cie znaleźli to byś sobie poszedł do pierdla, i w dupie by mieli czy jesteś biedny czy bogaty..

UP2: Nie dowiedzą się że szukałeś. Oddaj na policję, napewno jakąś nagrodę dostaniesz.

BANKOWO NAGRODĘ DOSTANIE, HAHAHAHA.

@Temat: Pjerdol tych moralniaków, nic nie oddawaj, ciesz się ,że masz farta.

Opublikowano

Phi i po co w ogóle piszesz na forum co zrobić z tymi rzeczami.To chyba oczywiste że najlepiej byłoby żeby jak najmniej osób o tym wiedziało a ty jeszcze na forum zakładasz temat zostawię to bez komentarza.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Phi i po co w ogóle piszesz na forum co zrobić z tymi rzeczami.To chyba oczywiste że najlepiej byłoby żeby jak najmniej osób o tym wiedziało a ty jeszcze na forum zakładasz temat zostawię to bez komentarza.

chcialem sie tylko spytac, czy za przywlaszczenie sobie czyjegos czegos mozna zostac ukaranym.

61093c6efb.png

Opublikowano

Nie udowodnisz tego że to znalazłeś możesz być jak to odniesiesz podejrzany że to ukradłeś i cie zeżarło sumiennie i odniosłeś pod pretekstem znalezienia ale jak pisałeś kila postów temu o zamknięcie to to czynie

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...