Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SuperNiebo [Dedyk]

bibi6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra przyznam sie. Tak jestesmy oszustami, na innych serverach sprzedawalismy eq z navi. Wszystko to o oszustwach co pisza tu inni gracze jest prawda. Nasz server SuperNiebo.pl rowniez powstal tylko po to, abysmy mogli zarobic na IS i na sprzedanym nie tanio eq z navi po kryjomu. OGLASZAM W WSZEM I WOBEC, ZE TO JUZ JEST KONIEC SERVERA SUPERNIEBO, NIEDLUGO ZOSTANIE ZAMKNIETY. PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZA WSZYSTKO. DOCENCIE CHOCIAZ TO, ZE MIALEM ODWAGE SIE DO WSZYSTKIEGO PRZYZNAC!

taki człowiek jak ty fajansie rudy powinien spłonąć na stosie i teraz wiem dobrze ze coś kombinujesz i czuje ze ja na tym ucierpie ... ale do OPOLA i Wawy mam niedaleko

Opublikowano
Dobra przyznam sie. Tak jestesmy oszustami, na innych serverach sprzedawalismy eq z navi. Wszystko to o oszustwach co pisza tu inni gracze jest prawda. Nasz server SuperNiebo.pl rowniez powstal tylko po to, abysmy mogli zarobic na IS i na sprzedanym nie tanio eq z navi po kryjomu. OGLASZAM W WSZEM I WOBEC, ZE TO JUZ JEST KONIEC SERVERA SUPERNIEBO, NIEDLUGO ZOSTANIE ZAMKNIETY. PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZA WSZYSTKO. DOCENCIE CHOCIAZ TO, ZE MIALEM ODWAGE SIE DO WSZYSTKIEGO PRZYZNAC!

Chuj jesteś i tyle mogę Ci powiedziec.

Fakt doceniam twe ,,poswiecenie" lecz uwierz mi ludzie pamietaja.

Do kosza z tym syfem.

27783247605569085541.jpg

Opublikowano

jedyne co moge powiedziec to nie grajcie na superniebo i draenor, obydwa to nasze projekty, na ktorych zamierzamy sprzedawac eq z navii.

Opublikowano

No nic... Na koniec moge tylko dodac: Ave Szatan!

tak masz racje idź do szatana skoro to on jest twoim bogiem i nie wtrącaj się w sprawy innych serwerów

Opublikowano

tylko je się zastanawiam czy ich sumienie nie gryzie??

za oszustwa, ja bym tak nie mógł...

Pisanie Emulatora Pod nes'a w c++

musiał znać strukturę nes'a ^^

Opublikowano

Ludzie piszą że na serwerze jest ponad 1000 ludzi.. A w m1 spotkać kogoś to jest naprawdę wyczyn.Jedynie w m2 znajdzie się kilka osób.

Bo wszyscy expia... Nikt nic nie sella więc co ma robić w M1?

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...