Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ty też nie czujesz tych wakacji :/ ?!

ThePerzot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem napisać ten temat ponieważ drugi rok z kolei nie czuję tych wakacji :/

Wiem ze to dziwne ale chciałem zapytać czy też tak macie ? Jestem sam :D?

Zapraszam do dyskusji :>

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Czuje te wakacje , jak zawsze . Jak nie czujesz to poczuj chłopie .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Co to znaczy "nie czuć wakacji"?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Może nie czujesz wakacji lecz ja mam podobnie.

Może dlatego że zbliża sie weekend dlatego czy szkoła czy wakacje mamy wolne więc tych wakacji praktycznie nie czujemy ;).

Myśle że od następnego tygodnia je poczujemy ;).

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Czas by uczyć się do poprawki w sierpniu, ohh god why? tak mało brakowało do zadania..

Postanowiłem napisać ten temat ponieważ drugi rok z kolei nie czuję tych wakacji :/

Wiem ze to dziwne ale chciałem zapytać czy też tak macie ? Jestem sam :D?

Zapraszam do dyskusji :>

Może znajdź sobie jakieś zainteresowanie/hobby ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Hhaha oj tam. W deszczu polatać po dworzu :)

Ja tak średnio czuję, ale to jak co roku ^^.W te wakacje mam się nie zajebywać tylko się bawić <3

Opublikowano

Ja też nie czuję jak rok temu, ale cóż. Za małolata nie było problemów, całe dnie na dworzu się latało. A teraz.. Cóż, nie to samo :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Nie czytałem wszystkiego, ale moim zdaniem "nie czuje wakacji" to za dużo w domu siedzi. Jeżeli by się miało jakieś ciekawsze zajęcie to by się na to wyczekiwało, chciało tego i właśnie teraz miał na to czas. Nie wiem jak ty masz, ale takie jest moje zdanie

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

ja nei czuję tylko dlatego że nie miałem czasu żeby się nie móc doczekać wakacji,

gdyż do ostatniej chwili poprawiałem oceny,

poza tym, nauka do 29 czerwca to lekka przesada, mamy prawie lipiec.

O tej porze w zeszłym roku latałem w majtach po morzu :D

Jakoś w tym roku nie przygotowałem się na przyjście wakacji, właśnie przez poprawianie ocen :)

Opublikowano

"Nie czuję wakacji" to znaczy że nie się z nich nie cieszę jak np. 2 lata temu kiedy nie mogłem wytrzymać ze szczęścia :P

Co do tego ze za dużo siedzę w domu to nie prawda :/ Wychodzę i to bardzo często :P

SoFarGone - Masz rację hobby to dobry pomysł :/ W sumie to teraz już je mam :P ale nie wypada w wakacje siedzieć na kompie :<

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Minął 1 dzień i poczułem wakacje umawiam sie na impreze we wtorek spięcie że w poniedziałek szkoły nie ma ;).

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ja od dziś czuję. Byłem z kumplami na basenie i cały dzień jeździłem na rowerze i grałem w piłkę. Było super :D

Musisz coś podobnego zrobić, to wtedy pewnie poczujesz :)

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Ja masz tak siedzieć w domu, to chociaż zaryzykuj i napisz do jakieś dziewczyny :D, a i skołuj jakiś znajomych, zróbcie coś!

:D PRZECIEŻ SĄ WAKACJE :D

Nie zapomni się odstresować i WYŁĄCZ TEN KOMPUTER :D

Myślisz, że Cie pouczam a sam siedzę całymi dniami przed komputerem, to się mylisz, wstałem rano, a wróciłem dopiero teraz bo jest tyle rzeczy do roboty, nie tylko komputer :D

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

@UP: Znaleźć sobie jakiegoś "towarzysza" ^_^

@TOP: Może to z powodu weekendu? xD Ja osobiście czuję wakacje, szczególnie na poobijanych nogach po wypadzie na basen :D Fajnie, że dużo obowiązków spadło z głowy i można sobie odpocząć od nauki i kilku denerwujących nauczycieli.

7m9a.png

Opublikowano

Wakacje dopiero się zaczęły, spokojnie... może zdążysz je poczuć w ich ostatnie dni :D

Opublikowano

Nie czuje wakacji z tego powodu że ja mam jeszcze szkołę teraz normalnie mam studia nie zaoczne i wakacje poczuje późno dopiero w sierpniu i je zakończę 1 wrześnie czyli ja nie wypocznę za długo ,

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Ja też nie czuję jak rok temu, ale cóż. Za małolata nie było problemów, całe dnie na dworzu się latało. A teraz.. Cóż, nie to samo :)

No jesteś już dorosły. Masz 15 lat, a teraz co innego robisz? Chodzisz do roboty, czy masz już swoje dzieci ?^^

Opublikowano

Haha, jeśli ty patrzysz na wiek w profilu to gratuluję. Napiszę że urodziłem się w 2009 i też uwierzysz? -.-. Poza tym chodzi mi o to że nie martwiłeś się o oceny itp. Teraz trzeba się uczyć itp. Na dodatek będę się przeprowadzał, za dużo spraw na głowię :)

1351788161-U286260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...