Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DestinyMT2[DEDYK][PL]

kajojzdw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer najlepszy jak na razie Medium. Polecam w 100% ;] Zadnych bugow, elegancko sie gra, mila administracja, polecam

draenorsygn.png

Opublikowano

serwer fajny medium , lecz nie polecam przez członka administracji [Mod] , pożałować kogo wybierają , na ss widac dokładnie jak wywyższa się swoja ranga 2uhtpmu.jpg

NIEPOLECAM !!!!!!!!!!!!

<p>

Opublikowano

Po prezentacji widzę, że serwer nie ma miliona broni, zbroji, epików, kd+10 itd. to wielki plus. Tego screena co wysłałeś DarkSeider wyślij na support i powinni go wywalić z teamu albo na forum wklej. Idę spać, jutro jak wbiję to napiszę co i jak na serwie.

Opublikowano

Jak dla mnie serwer prezętuje sie dobrze , ale chyba tylko prezentuje, napisali ze to typowy medium , Chyba troszke przesadzili wszystko jest w IS a cięzko zdobyć w grze. Kolejny hard, Nie polecam.

Odkrywca
Opublikowano

Serwer dobry tylko administracja porażka. Ludzie bez przyczyny zostają banowani, nie ma ani wyjaśnienia jak i dowodów.

Opublikowano

Dziś na serwerze cały wieczór imprez i eventów! Bądź, nie przegap tej imprezy:)

Chcesz zarabiać przez internet? Napisz do mnie, wdrożę Cię do mojego biznesu.

Opublikowano

Jak na razie jedyny serwer który nie jest wyłączany i przetrzymuje wszystkie ataki. Zapraszam! Najbardziej stabilny serwer. Od 2 tygodni ani razu nie był wyłączany. Jedynie po 10-15 min na konserwacje.

Chcesz zarabiać przez internet? Napisz do mnie, wdrożę Cię do mojego biznesu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...