Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]NHVH 4.0.

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dziś przedstawię multihack'a do gry cod mw2 , który jest jednym z nie wielu działających , publicznych , darmowych , i względnie nie wykrywalnych hacków do tej gry. Pełna nazwa hack'a to Nighthawk Vision Hack.

Instrukcja:

-Ściągamy hack

-Wypakowujemy

-Włączamy grę (w trybie OKIENKOWYM)

-Włączamy hack jako administrator

-Wchodzimy w lobby i używamy hotkey'ów (na górze będziemy mieli legende)

bac3fbfa6e23fe3711b1ea5f6de3c605.jpg

Downoload:

Wykryty!/CODE]

[b]Skan:[/b][code]https://www.virustotal.com/file/a7cc8234299fd267ac0336ffcae0d0ffe5567db67b5008d82524510715ba0fe3/analysis/1340983585/

Opublikowano

Jak włączyć grę w trybie okienkowym? W opcjach nie ma takiej opcji. OK już wiem jak.

Ale podczas gry włączam tego czita i nic się nie dzieje, nic nie wyskakuje.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

WIN7 64bit. Włączyłem grę alt+enter-tryb okienkowy potem tego czitka i kompletnie nic. Na pasku startu jedynie pojawiła się ikonka od tego haksa. Jako administrator tak samo.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

To jest jakiś aim czy to jest zwykły wallhack i czy to jest pewne, że nie dostanie się bana na steam ?

@Edit

Wyskakuje mi błąd:

Nie znaleziono punktu wejścia procedury direct3dcreate9ex

Opublikowano

To jest ESP (taki wallhack) , ale zawiera równierz Aima , nic nie jest pewne , ale nie sądze żeby był bardzo wykrywalny

Co do errora , sprawdź czy dobry target .Dll , i zakualizuj directa, sprawdź spójność gry , jak się nie uda reinstaluj z płytki gre instalując wszystkie komponęty , w ostateczności format

Opublikowano

nadal dziala i jest undetected??

edit:

Debile to jest hack na steam tylko i wylacznie na steam zadna altery zadne furce delty czy inne dziadostwa.

Opublikowano

Przepraszam że pytam ale nie wiem o co chodzi że ( W Trybie Okienkowym ) Bardzo dużo spędziłem na szukaniu Aimbota i Wallhacka ( Mi np. Nie działa ) 1.Pobieram Plik 2. Wypakowywuje 3.Wlanczam gre ( Musze czekac jakies 3 min zanim mnie połączy z lobby, zawsze tak mam po właczeniu gry potem już tak nie jest) 4. Wlanczam hacka z pomocą Administratora 5. Po odczekaniu 3 min wchodze na Lobby i nie działa prosze o pomoc !!!!!!!!

Opublikowano

Tak jak powiedział lukaszib HACK NIE DZIAŁA NA PIRACKIE WERSJE MW2 , TYLKO NA WERSJĘ STEAM , ORYGINALNĄ!

Opublikowano

A mi niestety nie działa, włączam grę w trybie okienkowym, potem hack jako administrator i nic. Absolutnie nic się nie dzieje, żadnego błędu nie mam. Mój system to Windows 7 64bit

-Shit, they hate me, why?

-Because you are who you are. You don't want to be anyone else.

-Yeah... That makes sense.

Opublikowano

najpierw hack potem gra i gra musi od razu odpalic w okienku a nie ze zmienisz dopiero po odpalaniu sprawdzalem wczoraj hak chodzi

Opublikowano

alt+enter

-Shit, they hate me, why?

-Because you are who you are. You don't want to be anyone else.

-Yeah... That makes sense.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...