Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Win 32 Jeefo :)

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w nazwie tematu mam problem z tym gównem bo pobrałem coś bez antywirusa i proszę ...

niestety tępy avast nie potrafi naprawiać tylko usuwać a strata większości .exe mnie nie bawi

ściągałem jakieś jeefogui niestety nie naprawia wszystkiego

szukam dobrego antywirusa lub programy który --- NAPRAWI --- pliki nie usunie czy podda kwarantannie co zrobił pewien program którego już nie mam i nazwy nie pamiętam ale musiałem sobie cofke systemu zrobić

właśnie nie wiem jak ale wykasowały mi sie daty zapisów "cofek" ? jakie mogłem wykonać nie wiem czy to wirus czy ja coś spieprzyłem ale mam pytanie czy da rady jakiś stan odzyskać bo mam tylko te z czasu wirusa ...

wracając do tematu potrzebna mi naprawdę dobra pomoc a nie sugestie czy posty typu " trzeba było nie ściągać " ....

także błagam bo to gówno niby nie aż tak szkodliwe a parę gier i programów już się poszło jebać ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

kurwa dzieci nie wiem czy jest sens pisania na tym forum jak większość to są takie .... jak up

błagam ogarnięte osoby które miały z tym problem i wiedzą co zrobić

format odpada ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

reinstal windows bo co innego zrobisz kiedy nie cofniesz bo zarażony system i plików po ataku tego wirusa NIE DA SIĘ NAPRAWIĆ zwłaszcza pakowanych i sprawdzających swoje sumy kontrolne

programy gry wystarczy potem zainstalować ponownie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...