Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NO-WL][FB+SV][24/7] AMELINIUM [Pierwszy serwer który zapłaci graczowi!]

Xtronix856

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robimy co się da... widocznie nasz serwer kory jest z tydzień dobry ma już nie małą konkurencje... Informacje będą na opisie GG: 13295903, dlatego ze hosting na którym ma być strona jeszcze nie zaksięgował pieniędzy. Pozdrawiamy =)

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobry sposób znaleźliście na hackerów, postraszenie prawem :) Wykorzystam to kiedyś jeśli będę miał okazję hehe, i fajny chwyt reklamowy w temacie, można wiedzieć jak te pieniądze realne zarabiać? I jeszcze jedno, Amelinium czy ty grasz w Haxball? Ostatnio grałem na jakimś pokoju i ktoś o takim jak ty nicku wymiatał na bramce :_]

Opublikowano

@up

1. Ja nie straszę.

2. To nie hacker tylko idiota (czyt. dziecko neo) z konkurencji.

3. Pieniądze?:

a) wchodzisz na serwer

b ) kupujesz działkę

c) budujesz "coś" (to "coś" musi wymagać od Ciebie trochę poświęcenia i czasu a nie 1 dnia gry)

d) wrzucasz Screen'y na stronę serwera AMELINIUM (aktualnie strona w budowie)

e) jeśli zostaniesz wytypowany ze wszystkich uczestników dostaniesz nagrodę: doładowanie karty (np. Plus za 10 zł), przelew na konto bankowe, na serwerze działkę Vip'owską i rangę VIP.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jurgenowsky podaj przykład. administratora na serwerze mam tylko ja i seba moderatorzy to karol i falco którzy grają na Sewerze niemalże non stop kidmoda ma PerfectDolly która gra też na serwerze jeśli się nie mylę to od tego momentu co ty do tego z każdym z teamu przeszedł przez rozmowę i mamy z nimi stały kontakt na Skype. Więc ?

xd2ne.jpg

Opublikowano

Dolly raczej nie gra dlugo.Dostala kidmoda dwa czy dzien po wejsciu na serwer,a poza tym miala negatywnych ocen wiecej od pozytywnych:)

Ale nie chce tu sie klocic:)

Opublikowano

kidmod ma prawie takie same prawa jak gracz. jest to sprawdzenie osoby przed daniem jej moderatora wiec nie dostala ona jeszcze zadnej poważnej rangi prócz koloru nicku.

xd2ne.jpg

Opublikowano

Gram juz miecha i codziennie to coś nowego tam jest na tym serwerze(caly czas cos sie dzieje), moze ktos pomyslec ze przereklamowany, ale nie wejdziecie to nie zobaczycie. POOOOOLECAM!!

Opublikowano

Wy w sumei nie płacicie graczowi tylko dajecie nagrode za to że, wziął udział w konkursie i wygrał :)) Ale serwer fajny mozna pograć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...