Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Minecrafta na netbooka z andoridem

milten22PL*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, szukam minecrafta na netbooka l102 firmy GoClever, ktory ma oprogramowanie andorid 2.3, probowalem z tym minecraftem na zwyklego andorida, ale nie dziala, za poprawna odpowiedz Like :D Z gory dzieki

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

tak to jest netbook, podobno jest. ale nie moge znalesc bo kolega mojego kolegi ma.

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

Myślę że ten temat jest w złym dziale, także modek, przeniesiesz go ? :)

Co do tematu.

Możesz zrobić aktualizacje androida do 4.0 na tym netbooku? Jeżeli tak to dobrze, ICS wspiera najnowszą wersję minecrafta na andka także powinień Ci pójść.

Opublikowano

aktualizacja jest platna.

@UP dzial dobry, zawsze tu pisze i inni tez :D

KONTAKT:

Opublikowano

Jak aktualizacja systemu może być płatna? Android to system otwarty przeznaczony dla developerów, jest darmowy, nie może być płatna. Gdzie kupiłeś tego netbooka?

Opublikowano

dostalem :D

KONTAKT:

Opublikowano

Mhm. Z tą firmą spotkałem się tylko w Biedronce. Nie chce Ci ubliżać, ale widocznie ten netbook? czy co to w ogóle jest to jakiś szajs. Poszukaj po forach różnych, jak zaktualizować system do ICS 4.0, na pewno możesz!

Opublikowano

dzieki za komentarz xD. Ale poszukam. :D

KONTAKT:

Opublikowano

To nie netbook tylko tablet. Mój kolega go ma możesz jedynie pobrać Minecraft na androida. @up2 Tabletu w Biedronce nie ma :D Za to na allegro za ~300zł :P

BTW. Mój telefon ma lepsze parametry..

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Wielka sciema , platna aktualizacja ;-)

Zobaczcie ,ze gostek wali reklame serwera z cena !

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...