Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SuperNiebo [PL] [Dedyk]

SuperNieboPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer bardzo fajny. grałem teraz 25minut i i wbije 12lvl. Tylko te lagi ;X pewnie ddosy lecą. A teraz na dodatek off..

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

xxx

na takim serwie można grać

a nie na tym gównie pada po chwili i już za 99lv nie ma xboxa hahaa mówiłem zwykła podpucha i licznik podkręcony

Opublikowano

xxx.jpg

na takim serwie można grać

a nie na tym gównie pada po chwili i już za 99lv nie ma xboxa hahaa mówiłem zwykła podpucha i licznik podkręcony

Jesteś pojebanym szfabem reklamując swój serwer u kogos innego podłosć ludzka nie zna granic zbanowac takiego!

homepage04.jpg

___ __ _ _ ____ ____ __ ____ __
/ __) / \ ( \/ )( __)(__ )/ \(__ )/ \
( (_ \( O )/ \/ \ ) _) / _/(_/ / / /(_/ /
\___/ \__/ \_)(_/(____)(____)(__) (_/ (__)

Opublikowano

wielkie gowno nie server zabespiecza sie a nie a ci ludzie co ddosują to są kur*y i dzi*ki i w domu ich mama bije laczkiem po dynce

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Opublikowano

Jesteś pojebanym szfabem reklamując swój serwer u kogos innego podłosć ludzka nie zna granic zbanowac takiego!

popierdolony człowieku po pierwsze to nie mój serwer rusz trochę mózgownice i zobacz kto napisał prezke tego serwa boże ale ty jestes popierdolony pomyśl z 3 razy zanim coś skomentujesz frajerze

Opublikowano

2k ludzi było tylko latego że szły ddosy max było 500 ;]

skąd wy takie info macie? od Adminów? Nigdzie nie widziałem, żadnej reklamy na YT i nie będę widział. Wielka ściema z tymi 2k osób.

Jeśli ktoś widział reklamę, niech napisze tutaj.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Działa serwer bo nie mogę wejść ???

działał przez góra 20 minut. Czytanie komentarzy nie boli

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Super, a może włączycie stronkę bo nie idzie clienta włączyć.!

dobra, już działa forum (na stronie błąd)

NA RAZIE...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...