Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki serwer Chcieli byście do Minecrafta ? [Ankieta]

Nicooo12

Serwery MC  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Serwer SkyBlock czy Surv+Frakcje ?

• SkyBlock
      5
    • Surv+Frakcje
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem się was zapytać jaki serwer do minecrafta chcieli byście zobaczyć w Publikacjach ? Nie ukrywam bardzo ciekawi mnie wasze zdanie :)

Tutaj Lista:

-SkyBlock

-Survival + Frakcje

I ostatnie Pytanie Między tymi dwoma co byście wybrali ?

m4mckf2mjnzag3x2nrf5.png
Opublikowano

Ja chciałbym serwer RPG, ale nie taki zwykły tylko:

-kilka zamków;

-misje;

-rangi takie jak: wieśniak, szlachta itd.

-Gildie zakładało by się za pieniądze z misji lub ze sprzedaży itemów.

-Taki serwer musiałby posiadać dobrego zabezpieczenia przed hackami.

-Chciałbym też aby Vip (jeśli będzie) nie dostawał itemów lub praw przez co będzie niepokonany. Vip ma być dodatkiem do gry, a nie kto ma kasę ten jest kimś.

Takie jest moje zdanie. Głosuje na RPG choć na byle jakim nie zagram. Musi to być dobry serwer.

Opublikowano

Ja bym chciał serwer Minecraft Metin2, tam gdzie można by było expić na kurach, szukać diaxuuf na x-rayu i budować szałasy z drewna i z płaskim dachem, tak aby postać się ledwo mieściła. I mieć na starcie full diaxowe eq z full bonami.

Nie *no. To na górze to oczywiście żart. Ale Minecraft zmierza właśnie w tym kierunku. Czysty survival nie wypali (brudny też nie), ponieważ po dwóch dniach Twoja mapa będzie przypominać pole minowe. Ja bym zdecydował się na RPG/FB

Decyzja należy do Ciebie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hardcore-Survival,Tak jak na Kwadratowej Masakrze u Skkf,non pvp tylko pułapki na innych i przez to że tu są nie ogar ludzie do cuby na działki

Opublikowano

RolePlay + FB R (_) |_ 3Z , polecam ponieważ można się pobawić i pobudować, oraz lansować ilością kasy i diaxów ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...