Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishbot w pythonie by DaRealFreak v1.3

Stynek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem. Bot działa ,pierwszy cykl działa bierze robaka ,zarzuca ,wyławia. Następnie zakłada robaka i dalej łowić nie chce co mam jest nie tak?

Opublikowano

osobiście mi nie działa , gdy złowię rybę to działa dalej lecz gdy nie złowię fb się zacina i nie łowi dalej macie jakiś pomysł jak to naprawić (animacja złowienia jest krótsza niż "zgubienia")

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem Wyskakuje mi Run Files niby wszystko fajnie ale nie moge tam znaleść ani dodać gry :/ chodzi o serwer tavia \ gringo

@edit naprawione żeby widzieć wszystkie ikonki w folderze z grą wystarczy kilk select- Plik typu -All files

@edit na tavia / gringo nie dziaała biore select wybieram wszystko główny luncher gry pliki FB i nic nie działa wie ktoś jak to naprawić ?

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

PROBLEM !! Mam niestety taki problem że kiedy już coś złowi bierze przynętę i się stopuje i trzeba wtedy od nowa rozpoczynać sekwencję przyciskiem start :( i tak co 1 złowienie ;d

Opublikowano

osobiście mi nie działa , gdy złowię rybę to działa dalej lecz gdy nie złowię fb się zacina i nie łowi dalej macie jakiś pomysł jak to naprawić (animacja złowienia jest krótsza niż "zgubienia")

Mam tak samo.Czy ktoś ogarnięty może wypowiedzieć się w tej kwestii?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kurcze , działa zajebiście tylko jedna uwaga , łowi mi rybki , lecz po złowieniu muszę klikać sam start ,tylko w przypadku gdy mi złowi , bo jak straci przynętę to nabija robaka i jedzie dalej. Co roooobić ? help :)

Cofam post ! Podczas gdy pisałem złowił mi już dwie sztuki , więc łowi normalnie , dziękuje bardzo ! Przydatne w cholerę <33333 :)

teraz ja to mam ;c gdy zlowi rybe rzuca znowu ale jesli jest ze stracilem przynete to stoi i nic nie robi ;c

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak użyc tych czasów w zależności od + wędki ? bo tam jakieś tysiące pisze po innym tematem a ja nie wiem gdzie to wpisac w tym fb co tu jest

Opublikowano

Witam pomorze mi ktoś gdyż z tego co widzę bocik jest zacny ale gdy tylko odpalam metka loguje postać klikam run wywala metka i pokazuje ?????????.?????????

mógłby mi ktoś wyjaśnić co i jak z tym?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Może mi ktoś wytlumaczyć tak po łopatologicznemu jak to zrobić od A do Z ? z góry dziękuję.... dam like i doładowanie do tele...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...