Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PS2 czy PS3 ?

diablo660

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co opyla si? kupi? ??

• Play Station 2
      3
    • Play Station 3
      33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grafika przeciętna nie ma szału PS3 możesz move sprawić i na ps3 są lepsze gry o wiele i to jest decydujący argument żeby ps3 wybrac ;]

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Bardzo słaba w porównaniu z Grami na PS3. Lepsze PS3 w 100%. Gdyż ma dysk a PS2 karty pamięci po 8 MB/ 16 MB i wiele innych lepszych rzeczy ;>

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Opublikowano

Bardzo słaba w porównaniu z Grami na PS3. Lepsze PS3 w 100%. Gdyż ma dysk a PS2 karty pamięci po 8 MB/ 16 MB i wiele innych lepszych rzeczy ;>

Karta 8MB/16MB na PS2 w zupełności wystarcza. Wiadomo że PS3 jest lepsza - to na nią teraz wychodzą nowe gry.

jaka grafika w grach jest na PS2 ???

Grałeś kiedyś w Gta San Andreas na PC na full ustawieniach? Podobna grafika jest na PS2

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Ja mam 40GB a zajmuje zaledwie chyba 4mb wiec po co pierdolic glupoty ?

Wiadomo nowsze lepsze

Opublikowano

PS3 nowe gry wychodza i tyle

poco grac w stare rupiecie? jak masz jakas gre na oku ktora ci sie podoba na ps2 to bierz ale wiec ze raczej na ps2 nic nie wychodzi

­

Opublikowano

PS2 to zawsze te PS2 stare fajne :)

Ale PS3 oczywiście grafika lepsza nowsze gry których nie posiada PS2.Wbudowana pamięć spora , ściąganie gier "demo" z playstation network i wiele innych rzeczy.

PS2 to nie te czasy :)

logo1.png
Opublikowano

PS3.

Mam już PS2 z 7 lat.

PS3 od 2 lat.

Grafika? Nie do porównania, na PS3 wymiata. Poza tym nowszych gier już tak bardzo na PS2 nie kupisz. Taka sama cena co na PS3 a grafika w chuj gorsza niestety ;/ (Wiem bo kupywałem Fifę 10 bo chciałem fajną grafikę, a była słaba. Jak w Fifie 06..)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

PS3 , jest lepsze od PS2 no bo nowa generacja i gry fajne . Polecam tryb multiplejer i tak dalej ....

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Ehm ... Miałem do wyboru PS3 albo PS2 .. Rodzice powiedzieli że jak wezme PS3 to będą mi kupywali gry co 2-3 miesiące chyba że se sam zarobie a jak PS2 to będe miał nowy gry kiedy chce .. .

PS2 rózni się tylko grafiką ... Emm kontrolery ruchu są na PS2 ... PRzecież jest EyeToy .. ;P

Polecam PS2 jeżeli chcesz pograć dla zabawy a nie dla szpanu/tracenia pieniędzy

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ofc ze ps3, tylko, że ps3 kosztuje ok. 1000 zł, a ps2 ok 400 zł.

Mój kolega sprzedawał PS2 za 200zł - full z boxem, kablami itp. (+2gry).

PS3 lepsze, nowsze, lepsza grafa, więcej ludzi gra ^^, move. na x360 masz kinecta wiec i tak wole x360

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Nawet się nie zastanawiaj, bier PS3, PS2 stara, grafa zjeban* i nie ma netu....

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...