Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakość gry.

nexores2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, od jakiegoś czasu kusi mnie nagrywanie filmów z metka, nagrywam frapsem, ale jakość filmu nie jest zadowalająca.

Jak ustawić sobie grę (config).

Info o kompie w spoilerze.

Procesor: AMD Athlon II X4 645 Processor 3.10 GHz

RAM : 4,00GB

Typ systemu: 64-bitowy system opreracyjny

Monitor: BenQ G922HDAL

Rozdzielczość: 1366 x 768

Karta graficzna: HD Radeon 5730 (w cs wyciągam ok. 500fps).

Z góry dzięki.

Opublikowano

Nagrywaj w 30 fps, jak wstawiasz na youtube, to jest tam opcja, że daję Ci filmik w HD, akceptujesz im asz dobra jakos ^^

Dafuq ?

Opublikowano

Nagrywaj w 30 fps, jak wstawiasz na youtube, to jest tam opcja, że daję Ci filmik w HD, akceptujesz im asz dobra jakos ^^

Racja, ale przerabiam programem camtasia studio7 i pogarsza to jakość tak jak inne programy...

Może coś polecasz?

Opublikowano

Nagrywaj w frapsie, ja tak robię i jest dobrze.

Później przerabiaj w sony vegas, intro muzyczka itd. Później renderowanie. Czyli zapis pliku w hd. Tego już się dowiesz w tutkach na yt. Później pare razy do innego formatu przerabiasz. To wszystko jest na yt!

Daję swój filmik, który tak był robiony

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Nagrywaj w frapsie, ja tak robię i jest dobrze.

Później przerabiaj w sony vegas, intro muzyczka itd. Później renderowanie. Czyli zapis pliku w hd. Tego już się dowiesz w tutkach na yt. Później pare razy do innego formatu przerabiasz. To wszystko jest na yt!

Daję swój filmik, który tak był robiony

Ehh nie chodzi mi o taką jakość dam przykład.

O takie coś mi chodzi:

http://www.youtube.com/watch?v=U-YaPh2EaSQ&feature=plcp

Dobra jakość bez ustawiania HD

Opublikowano

Co ty tu piszesz ? :O Pierwszy raz słysze o czymś takim . W pliku cofing.exe ustawiasz sobie roździelczość1280x720 nagrywasz frapsem wrzucasz np do camasti 7 obrabiasz film i wybierasz opcje YouTubeHD

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

ja robie tak: z ghost recona future soldier nagrywam rozdzialka 1920x1080 ful hd frapsem - 25fps zeby bylo jednakowo, bez spowolnien.

na metka nawet 60 fps mozesz ustawic. next- ustawienia metka najwyzsze i daj 16 bit . odswiezanie tez najwyzsza czestotliwosc, najlepiej ful ekran.

potem w osny vegasie albo wmm( ja robie w movie makerze ) i konwertuje w format factory- najlepszy konwerter jak dla mnie, polecam

Opublikowano

Dodam od siebie jeszcze jedno, nagrywam filmy już od dłuższego czasu i powiem Ci, że wszystko leży w Twojej karcie graficznej. Im lepsza, tym jakość lepsza. Wysoka rozdzielczość gry oczywiście poprawi jakość filmu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...