Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Ghost recon Future soldier

camy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj kupilem ghost recona i po zainstalowaniu i odpaleniu gry spotkaly mnie 2 duze problemy . 1 na rozdzielczosci 1600x900 wciaz mam 1/4 odcietego ekranu (czarne paski na bokach) co sprawia ze nieprzyjemnie mi sie gra. 2 problem : gra albo ma totalnie zjebany silnik albo cos jest nie tak z moim komputerem mimo ze gra ma male wymagania i jest slaba graficznie moj kombajn rwie nawet na slabych (pokaz slajdow...) inne gry typu bf3 dzialaja mi bezproblemowo wiec wydaje mi sie ze to wina silnika. moze jakas opcja graficzna powoduje takie sciny ? nie znam sie zbytnio na specyfikacjach komputera lecz wiem ze moj laptop powinien udzwignac ghost recona przynajmniej na najnizszych detalach

Opublikowano

Rozdzielczość ustawiasz w grze, jeżeli to nie pomoże można ją zmienić z poziomu ekranu.

2. Spróbuj zaktualizować kartę graficzną.

OndteAw.png

Opublikowano

poczytalem troche i okazalo sie ze to nie jest wina komputera tylko ubisoftu ktory zle przerobil wersje pc'tową z konsolowej...

Opublikowano

Jak widać, poradziłeś sobie samemu. Jeżeli masz jakieś ale, pisz na pw. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...