Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] SuperNiebo

SuperNieboPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

az mi sie przypomnial konkurs na aferii gdzie byly tez nagrody za wbicie jakiegos lvla ktore zgarneli po czesci koledzy administracji , tyle ze z drugiej strony tam nie bylo isu przez pierwszy miesiac czyli na czas konkursu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powiedzcie , administracja jest spoko?

I czy strona kradziona czy kupiona.

Jak są ogarnięci to mam do nich ważną sprawe z serverem.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Powiedzcie , administracja jest spoko?

I czy strona kradziona czy kupiona.

Jak są ogarnięci to mam do nich ważną sprawe z serverem.

Jest kupiona.

Spoko tzn? Chodzi Ci o eventy, pomaganie itd? Masz od tego gg, forum, ts3, ale na ts3 głównie siedzą na administracji.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

czy są uczciwi ,ogarnięci i wywiązują się ze słowa. o to mi chodzi ,a na gg nie mam czasu,.

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

Jak już mówiłem .. serwer administracji turisas.pl , a ty Arcrosku czemu nie możesz wejść na swoje konto , tylko robisz inne ? :} nu nu nu . Chujostwo , odradzam -> nie dajcie im zarobić !

01126666380217922511.gif

Opublikowano

Arcros - SuperNieboPL

to 2 konta na tym samym IP powinien dostać bana za Multikonta

a co do serwera nie zagram bo to shit (Turisas już nie zarabia to teraz robią harda pod zarobek ^^)

Nie Polecam

Opublikowano

Że Bueana wziął się za reklame takiego dziadostwa ale z kąd mógł wiedzieć haha, czyli administracja o dupę rozbić.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

i kolejne dzieci chcą zabłysnąć swoją inteligencja... nie podoba się nie graj, nawet nie wiesz jak będzie z serwerem, ale już musisz krytykować to, że nic nie umiesz osiągnąć tylko oskarżać jakimiś debilnymi postami to wybacz lecz tutaj nie zabłyśniesz ; oo

Opublikowano

Moment moment ! @up skad to niby slyszales, nic takiego nie bedzie, glowny GA tego serwera bedzie z nami caly czas, odwalil akwal dobrej roboty

Opublikowano

Mogę wiedzieć czy na serwerze będzie odbugowany Smoczy Skowyt ?

///

Czy ktoś z was pobrał Clienta? Bo mi pod wypakowaniu 99% wyskakuje błąd pliku Zone.epk

plusik-albo-wpierdol
Opublikowano

Że Bueana wziął się za reklame takiego dziadostwa ale z kąd mógł wiedzieć haha, czyli administracja o dupę rozbić.

Najbardziej dziadowska jest tutaj Twoja ortografia. Dzięki reklamie będzie więcej "ogarniętych" graczy, bo mało dzieci gra na hardach.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Server nudny nic ciekawego 0 nowości . Księgi czytamy co 24h tak ? hah no to życze powodzenia. Widze server reklamowany gdzie sie tylko da nawet już BueneCoste namówiliście no brawo brawo oby tak dalej . Wejdzie każdy kto będzie chciał, ale moim zdaniem są lepsze hardy niż ten .

Opublikowano

Ten serwer mi przypomina w cholere metin2 SG ^ ^ , lipa nie serwer myśli że z reklamy tysiace ludzi wbije, nie żeby buene urazić ale nie trafił.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Podajcie dowody że to GA turisas, kurwa. pierdolicie bo ktoś wam tak powiedział. GA pisał że jak chcecie możecie wbić na ts i pogadać.

Opublikowano

W administracji jestem tylko JA, jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości co do mojej osoby zapraszam na nasz TS.

jak mam wejsc jedli dostałem bana od arcrosa..?

01126666380217922511.gif

Opublikowano

Ci co mówią że to admin turisasa pozdrawiam - wbijcie idioci na ts'a to zobaczycie.

To chyba jedyny hard na którym zagram

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

4x PL to można powiedzieć ze praktycznie nie opłaca się wchodzić na serwer ... Jest to dokładnie to samo jak inne hardy np.Ravia.eu nie widzę tu nic co skłoniło by graczy aby grać na tym serwerze , serwerów hard jest sporo myślę że gdyby to był serwer z większymi ratami zagrało by tam więcej ludzi , w każdym zdaniu można zobaczć "Jak na globalu " "standardowo jak na PL'u" więc nie widzę przyczyn abym miał tracić czas na priva mając to samo co na PL. Tu (może) byś dużo osób ale to tylko ze względu na BueneCoste który reklamował serwer .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...