Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer] Pluginy vs Tekkit

PLcRiE

Typ serwera  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Typ serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobimy tekkit - to oczywiście na start będą itemy pozwalające na rozgrywkę z tekkit'em, czyli np. BatBox, wrench, aby nowi mieli łatwiej.

Poradniki na YT także przewidujemy.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Najpierw zrób serwer z pluginami. Gdy się rozwinie, zrób własnego klienta, i dodaj modyfikacje na serwer. Gdy dostatecznie dobrze będzie Ci się powodzić, zrób drugi serwer Tekkit.

Opublikowano

Nie, tak nie będzie :)

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Wydaje mi się, że tekkit się nie opłaca. Za dużo jest napchane zbędnych modów, które po prostu spowalniaja komputer, a można przecież samemu zrobić paczkę, na której będą odpowiednie mody. Osobiście na tekkicie na serwerze kolegi miałem 24 fps (wiem mało:<). Na mojej własnej paczce (Te same mody, brakowało może jakichś drobiazgów, ale były te same praktycznie), to miałem 50 fps. Nie wiem dlaczego, może tylko tak u mnie, ale na pewno na słabszych komputerach jest jeszcze gorzej). Dlatego głosuję na modyfikacje. Ewentualnie na pluginy, ale chętnie zagrałbym na jakimś ogarniętym serverze z modyfikacjami ;).

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...