Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][Xbox] Gra na dobry początek.

Ferox10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj byłem i odwiedziłem coś takiego jak M1 i popatrzyłem na ceny gier na xbox'a. Zauważyłem że BF3 kosztuje 150zł, a MW3 240zł. Kumpel mi jeszcze mówił o promocji w EMPIK'u ze te dwie gry bedą w jednym egzemplarzu za 150zł. i nasuwa mi się pytanie czy połaca się czekać na MW3+BF3 czy może kupić BF3 + dodatki (B2K, Close Quarters). Chodzi mi o to że z padem do czynienia za dużo nie miałem, a chciałbym grać w jakąś strzelanke, która będzie łatwa do ogarnięcia, oraz która pomoże mi się podszkolić. Pomóżcie.

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

jesli jestes poczatkowy w strzelankach na padzie to na poduczenie ja bym ci polecil MW3 poniewaz jest latwe do opanowania a w BF3( <3 ) sie duzo dzieje wystarczy ulamek sekundy braku twojej reakcji i dedasz takze jesli wolisz mniej realistyczna gre ale latwa na poczatek to proponuje MW3 albo starsza wersje MW2 ale jesli wolisz porozpierniczac budynki itd. i troche przesiedziec nad nauczeniem sie kontroli w strzelance to bierz BF3 ;)

PS: Ja bym brał BF3 :)

K4milo%20PL.png

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej zacząć od gry która będzie bardziej wymagająca i przy której nauczysz się grać na padzie, sam przez wiele czasu myślałem że nie dam rady nic ugrać, opanowanie analogów zajęło mi dobre półtorej godziny.

Czy warto czekać na dwie gry po 150zł to już Ty musisz sobie odpowiedzieć, ja osobiście nie gram w żadną z tych gier na konsoli bo wolę klimaty ala KZ3 niż takie współczesne, wybrałbym BF3 z racji obszernych map oraz bardzo dynamicznej rozgrywki.

Pozdrawiam

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Bad Company 2 możesz wziąć, gierka wymagająca, a nawet nówkę, z dlc dostaniesz poniżej 150 pln :).

@top ja bralbym bf3, dobra giera, moja pierwsza na ps3. Pierwsze 10 matchów dostajesz w dupsko, ale po ograniu kampanii i rozpoznaniu mapek jest coraz lepiej ;>.. Jak zamierzasz dużo grać i masz 300pln to bierz bf3 + premium (wszystkie dlc) bf3 na alledrogo za 110 spokojnie nowy kupisz a premium jakosc 170 zl

Opublikowano

Na początek Crysis2 Jest bardzo fajny, tani i łatwo ogarniesz sterowanie.Sam ją miałem na początek i wciąż do niej wracam.A potem odsłony COD :)

f8U07UQ.png

• 2 tygodnie później...
Gość Landiago
Opublikowano

Ja bym Ci polecił czekać, ale jak już miałbyś kupić grę to polecam Crysis 2.

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej zacząć od gry która będzie bardziej wymagająca i przy której nauczysz się grać na padzie, sam przez wiele czasu myślałem że nie dam rady nic ugrać, opanowanie analogów zajęło mi dobre półtorej godziny.

Czy warto czekać na dwie gry po 150zł to już Ty musisz sobie odpowiedzieć, ja osobiście nie gram w żadną z tych gier na konsoli bo wolę klimaty ala KZ3 niż takie współczesne, wybrałbym BF3 z racji obszernych map oraz bardzo dynamicznej rozgrywki.

Pozdrawiam

Co ty za przeproszeniem pier************* za głupoty? w bf3 ułamek sekundy i nie zyjesz? L0L tam są mapy tak wyjebanie duże ze możesz na mapie nie dednac przez cały mecz .. A w mw3 padasz jak scierwo bo są mapy małe jak muszla klozetowa , nie kupuj mw3 bo bedziesz sie tylko wkurwial i rzucisz w cholere tą grę.. Kup bf3 polecam możemy razem pograć to Cie poducze co i jak. Też miałem problem z fps na padzie grać na konsoli lecz po czasie idzie sie nauczyc.. Jak cos to wal pw i nie słuchaj tych laikow co maja pc a nie xboxa i sie odzywaja.. EOT

Pozdrawiam

Co ty za przeproszeniem pier************* za głupoty? w bf3 ułamek sekundy i nie zyjesz? L0L tam są mapy tak wyjebanie duże ze możesz na mapie nie dednac przez cały mecz .. A w mw3 padasz jak scierwo bo są mapy małe jak muszla klozetowa , nie kupuj mw3 bo bedziesz sie tylko wkurwial i rzucisz w cholere tą grę.. Kup bf3 polecam możemy razem pograć to Cie poducze co i jak. Też miałem problem z fps na padzie grać na konsoli lecz po czasie idzie sie nauczyc.. Jak cos to wal pw i nie słuchaj tych laikow co maja pc a nie xboxa i sie odzywaja.. EOT

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

call of duty mw3 a dlaczego ?? tam masz tryb przetrwanie i mozesz tam cwiczyc ja sie tak uczyłem :P i potem na multi wbilem i ogarniałem ;p ehh te poczatki :)

Opublikowano

Dobra mój kumpel ma Xbox360 ma MW2 i kupie MW2 i będę z nim grał dziękuję za tyle odpowiedzi. Można zamknąć, chyba że ten temat ma posłużyć nowym FPS'owcom na konsolach.

Pozdrawiam Ferox.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...