Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komenda Gm-a :)

cegielka352

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie mogę znaleźl komendy GM-a która blokuje mobą mnie zabić , zadać obrażenia :)

taka nieśmiertelność :)

Proszę o komendę :)

I komendę na kox kolczyki , naszyjnik , buty, bransoletkę , hełm

takie extra

Proszę nie wyjeżdzać mi z linkami do tematów z listami komend bo ja nie mam zamiaru szukać od tego piszę temat abyście mi tu napisali i dostali Like za pomoc :)

bez gif, decyzja administracji.

Opublikowano

Nie ma komend na kox kolczyki ;x jak ich nie masz na serwer wgranych, sa jedynie smocze.. Ale one nic nie daja, bo na zwyklym serwerze sa zbugowane. .

Dafuq ?

Opublikowano

Nie ta bajka kolego.

Przez dobrze skonfigurowany program GameMaster Panel 3 możesz edytować broń na swoje poglądy, np. dodać 30k siły, 30k życia, 1000 inteligencji, dodać jakieś KD itd.....

Nie ma komendy na nieśmiertelność przed potworami, możesz jedynie zwiększyć sobie czasowo HP poprzez komendę /set nick max_hp liczba

Opublikowano

Możesz użyć komendę na np. 100000000000000HP :)

Nie ma komendy na nieśmiertelność.

Jeżeli chcesz wybonować bardzo dobre bony np. w kolczykach to skorzystaj z Panelu GM od Bambus3k.

Przez dobrze skonfigurowany program GameMaster Panel 3 możesz edytować broń na swoje poglądy, np. dodać 30k siły, 30k życia, 1000 inteligencji, dodać jakieś KD itd.....

To ten Panel :) Przepraszam kolego ,że tak jakby powieliłem :) Byłeś szybszy :P

Like.

Opublikowano

Nie ta bajka kolego.

Nie ma komendy na nieśmiertelność przed potworami, możesz jedynie zwiększyć sobie czasowo HP poprzez komendę /set nick max_hp liczba

fail, to buguje tabelki w navi.

'kox' kolczyki jak i inne eq z bonami 999999 robi się w navi.

nie ma komendy na nieśmiertelność. ew. eq 9999999 defa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...