Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

draven

kalach333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałam nim. Szczerze nie jest on taki dla mnie łatwy do ogarnięcia. Inne ad carry bardziej ogarniam niż jego. Niby Q ma dobre, ale trzeba je łapać co też zamiast skupiać się na przeciwniku patrzymy na to gdzie złapać Q ;p Ale ogólnie jak się nafeduje jest dobry, zresztą jak każdy ad carry.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Latwy on jest jak na rankedach mam po 15;0 ale to trafiam na noobow ;/. i irytuje mnie pytanie jak on by sie sprawdzal pod full as..

Opublikowano

Żaden ad carry nie sprawdzi się full as.

A on jako postać jest słaby. Słabe ulti, w team fightach nie możemy ciągle aa (co jest rolą ad carry) tylko musimy biegać i łapać "q"

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

na dravena to już bardziej runy crit niż as bo wtedy nasz pasyw jest użyteczny

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Po pierwsze primo - AS na ad carry jest chujowe.

Po drugie ultimo - Q wcale nie trzeba cały czas łapać bo nawet bez tego ma kolosalny dmg. (jak każdy ad carry)

Po trzecie primo ultimo - runy najlepiej robić takie: pieczęcie obrona, te czerwone penetracja pancerza, glify pod m. res per lvl. i kwinty pod AD.

3181239400_1339695262.png

l Nowy użytkownik l

Opublikowano

Pod AS ssie, runki najlepiej full crity lub full ad z żółtymi pod obronkę. Build pod ad bez szaleństw z AS. Nie opłaca się biegać za Q jeżeli leci gdzieś dalej lepiej wtedy walnąć kilka AA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...