Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szczyt lenistwa GM`ów .....

Idefis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Dzis gram sobie w metka i znalazłem gościa na FB a wiec wchodzę na IRC i pisze do GM`a ze widzę właśnie gościa na FB i żeby tu przyszedł bo filmiku nie mogę zrobić ponieważ mam kompa świeżo co po formacie a on na to: (- GM + JA )

-Niestety żeby był dowód o FB trzeba nakręcić bynajmniej mały filmik jako dowód.

+Napisałem wyżej ze nie posiadam takiego programu ponieważ komputer świeżo co po formacie

-To proszę sobie ściągnąć jakiś program do kręcenia filmów i proszę go wysłać do supportu

+Panie GM.... Właśnie jestem przy tym hackerem i proszę się zalogować do gry aby go przyłapać, to nie jest takie trudne a to ze ci się nie chce to już nie mój problem, mój obowiązek jako gracza Meitin2 było poinformowanie o tym, a to ze ci się nie chce nawet wejść do gry aby przyłapać hackera to już szczyt lenistwa

-Aby zbanować gracza potrzebny na to dowód w formie SS o filmiku i ja wcale nie muszę wejść do gry aby go przyłapać, to ty musisz nam wysłać jakiś dowód a ze go nie wyślesz to nie mój problem, niech sobie czituje dalej....

+ o.O, aha, wiec obojętne jest ze gracz który czituje właśnie w tej chwili i mam go na oczy dalej se czituje i psuje zabawę innym... Chce abyś wiedział ze tego tak nie zostawię, cala ta nasza konwersacje wyśle do supportu aby wiedzieli jakich to GM`ów maja w grze....

-Do widzenia

I jak??? ja po prostu nie mam już słów co się z ta gra działa...

Co wy na to?

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Heh a co się dziwisz przecież gdyby GM miał latać do każdego gościa który twierdzi że ktoś gra na cheatach to by musiał siedzieć 24 h na dobę a tak się nie da.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Fajny sen miałeś... :)

Chyba dostałeś właśnie bana na PL, to jedziesz po GM'ach? Pozdro.

"-Aby zbanować gracza potrzebny na to dowód w formie SS o filmiku i ja wcale nie muszę wejść do gry aby go przyłapać, to ty musisz nam wysłać jakiś dowód a ze go nie wyślesz to nie mój problem, niech se czituje dalej.... "

Nie wierzę, że gm ci tak napisał. Kto jak kto, ale admini na PL, to nie dzieci :)

Zakładam również, że skończyli przynajmniej podstawówkę (w przeciwieństwie do ciebie) i wiedzą, że nie ładnie jest kaleczyć polszczyznę i pisać ''se'', nie uważasz? :>

Szkoda, że usunęli minusy, bo bym ci kilka dokopał... ;/

maarius.png

Kliknij "Lubię to" - to nic nie kosztuje.. :D

Opublikowano

@UP.

Szkoda ze nie mam ss tylko skopiowałem treść.... A jeden czy parę błędów każdemu się zdarza... tym bardziej jeśli jest po za polska z 8 lat ....

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

No więc właśnie. Zdarzyły Ci się błędy pisząc w imieniu GM. Zrobili Ci coś strasznego, że tak ich nie lubisz? :DD

@Top

Dobra, kończę. Wkurzają mnie tacy jak Ty, ale nie warto robić spamu ;p

maarius.png

Opublikowano

No więc właśnie. Zdarzyły Ci się błędy pisząc w imieniu GM. Zrobili Ci coś strasznego, że tak ich nie lubisz? :DD

@Top

Dobra, kończę. Wkurzają mnie tacy jak Ty, ale nie warto robić spamu ;p

Wiesz gdyby to był GM z priva to było by to możliwe ,bo GM z privów to dzieciaki i często nie ogarnięte.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Pasjonat
Opublikowano

Według mnie GM dobrze zrobił pisząc Ci , że masz mu dać dowód. Ma chyba więcej pracy niż zobaczenie czy jest hacker.

Tak w ogóle to wszędzie zawsze pisze , że musisz dać dowód.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Oj panowie widać nie graliście na Exandrosie :D Tam szanowny GM Rukkar pisał "puzniej '' , "pujde" itp . Tam pracują niekiedy takie głąby , moze i mają 18 lat ale niektórzy zachowują się jak dzieci . Dla przykładu podam : Ktoś kogo nie lubiałem napisał mi " idz stad chuyu " to od razu ticket itp . Jaką odpowiedz otrzymałem ? " nie widzę tutaj łamania regulaminu itp itd " to szanownie i grzecznie odpisałem " to idz w chuy" wynik ? ban na 3 dni z groźbą późniejszych konsekwencji obrażania GMa . Więc nie mówcie że wszyscy GM są tacy i tacy , skoro nie znacie wszystkich a jest ich dużo .

Opublikowano

@up ja słyszałem że nie musi dawać dowodów jak banuje ale dobra..Może mam złe info xdd

1337113491-U379973.png

Opublikowano

Jakiś czas temu GM nie musiał wcale dawać dowodów , pamiętam ponieważ jak sprawnie irc działało to podczas dropu w nocy często przychodziła bardzo miła Pani GM i banowała od razu delikwenta , teraz mogło się to zmienić ale ... co to za problem samemu nawet zeby GM nakręcił krótki filmik ? Ja tam jednak żałuje ( o ile to prawda) że odeszli od tej zasady ze muszą być dowody , kiedyś przecież to sprawnie i fajnie na IRC funkcjonowało więc czemu nie ? ale to jak z polityką wiele jest bezsensu

Opublikowano

To nie zmienia faktu .

Game Master to odpowiedzialna funkcja na ,którą bierze się nie przypadkową osobę a odpowiedzialną i wywiązującą się z obowiązków.

Kogo to interesuje ,że siedział na telefonie? Ma pełnić dyżury. Wiadomo mają swoje procedury . Rekrut też jest ciekawy ^^

27783247605569085541.jpg

Opublikowano

Lol na forum mpc koles skarży ze gm nie chce banowac - polewka na maxa. Wiesz w ogole co to jest za forum mpc ? wez sobie lepiej wpisz w translatora "multiplayer cheats" ...

Opublikowano

@up

Do mamy przecież z tym nie pójdzie... ;x

Gdzieś musi się wypłakać w rękawek, a że wybrał do tego mpc to musimy przecierpieć xD

@top

Może już by jakiś mod to zamknął, bo bez sensu jest ten temat. Tyle ode mnie :)

maarius.png

Opublikowano

Prawdopodobnie Autor tematu trochę odpłynął, Support supportem ale jak myślicie po co GameMaster ma w grze przebywać?

Opublikowano

Oj panowie widać nie graliście na Exandrosie :D Tam szanowny GM Rukkar pisał "puzniej '' , "pujde" itp . Tam pracują niekiedy takie głąby , moze i mają 18 lat ale niektórzy zachowują się jak dzieci . Dla przykładu podam : Ktoś kogo nie lubiałem napisał mi " idz stad chuyu " to od razu ticket itp . Jaką odpowiedz otrzymałem ? " nie widzę tutaj łamania regulaminu itp itd " to szanownie i grzecznie odpisałem " to idz w chuy" wynik ? ban na 3 dni z groźbą późniejszych konsekwencji obrażania GMa . Więc nie mówcie że wszyscy GM są tacy i tacy , skoro nie znacie wszystkich a jest ich dużo .

Piszesz, że admin robi błędy typu "pujde" , a sam napisałeś " lubiałem " ... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...