Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to jest bug?

PazikPan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jeśli zdarzy się tutaj przekleństwo to przepraszam ale jestem wkur.. nie wiem czy to bug ale gdy wchodziłem rano ..

zaczne od początku..

Gram na privie PlaySro mam tam parę postaci. Gdy rano wchodziłem miałem 6kkk w depo. Przychodzę 10 minut temu na serwa i co kur**?? Depo puste nie ma kasy, ale itemy były na postaciach tez tylko kasy w depo co to kur** ma być?? Jeśli ktoś zna powód albo miał to samo proszę o pomoc.

SS

cojestkurwa.png

P.S.

Gdy zobaczyłem puste depo serce miprawie staneło i na cale osiedle wydarłem jape "co jest *****" xD

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

Bardzo dziwna sytuacja , nagle zniknęło , napisz do nich na forum o to :) Tylko po angielsku , nie gram tam , więc nie wiem czy to codzienność spytaj się kogoś w grze czy miał podobny problem . Nikt nie mógł ci ukraść , jeżeli byłeś w tym czasie na koncie. Napisz do nich do supportu jak pisałem wcześniej.

Opublikowano

Masz tylko jedną postać ? jak nie to zrób nową i zobacz. Zeskanuj kompa. Czy ktoś z userów tego serwera dawał Ci linka do bota albo słali Ci coś na maila ? Albo czy ktoś z nich ma twoje GG

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Napisałem do supportu odpisali mi ze na to konto logowało się tylko moje ip kompa, żaden gracz nie dawał mi linków do botów, nie mam żadnego z nich gg, pytałem się w gildii i nikt czegoś takiego nie miał, zrobiłem 2 postać i dalej kasy nie ma. Bardzo dziwna sprawa nie chcę robić anty reklamy ale takie coś nie powinno się. stać.

Dobra temat do zamknięcia.

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...