Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nuker s/s Cap 90

makuta

Nuker s/s Cap 90  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki build dla Nukera s/s na Cap 90 ?

• Bich/Fire/Cold
      5
    • Bich/Light/Cold
      1
    • Force/Fire/Cold
      0
    • Force/Light/Cold
      0
    • Wasza propozycja
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam się nad buildem dla Nukera s/s na Cap 90. Chciałbym aby postać sprawdzała się pvm oraz pvp itp. Interesują mnie buildy które podałem w ankiecie, ale możecie również podać swoją propozycje najważniejsze aby postać była Int lub Hybryda. Proszę o odpowiedzi z uzasadnieniem z góry dziękuje i pozdrawiam smiley.gif

Opublikowano

Bich/Fire/Cold - dlaczego ? Ponieważ fire - mag def + mocne nuki + kopułka do pvp , cold to masz mana shield - czyli niezbędny do expa + phy def , nuki z colda nieważne , a bicheon wiadomo kosa sama w sobie . Dlaczego bez light , bo daje niby te 20 % do mag attacku + speeda , ale bez tego jest dużo lepiej , bo masz fire . Takim buildem spokojnie powalczysz na pvp jak i pvm nie będzie nudne i ciężkie . Wszystko zależy od eq.

Opublikowano

Bich/Fire/Cold jest najlepszy do pvp, build z lightem dzięki speedowi i mag. atk jest trochę lepszy do pvm ale o wiele słabszy na pvp. Polecam Bich/Fire/Cold.

| AMD Athlon II X4 2.80GhZ | 4GB RAM | GeForce GT 220 1GB DDR3 |

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja osobiście polecam Fire/Light/Cold oczywiście trudno sie takim czymś gra ponieważ nuki są od 30bodajże (dawni nie grałem nukiem) ale jak na prywatny serwer to GIT!

10pu0d4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...