Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po wciśnięciu "PLAY" error. help

Krieger Von BRX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie rozumiem o co chodzi kiedyś gra mi działała normalnie. Teraz nie działa a mianowicie po wciśnięciu play na stronie wyskakuje mi komunikat: "Cannot Launch NGM! error code=5" . Hmm w sumie to tak:

1. robiłem reinstal gry - nic nie pomogło.
  2. zainstalowałem grę na kompie brata - dzieje się tak samo
  3. na obu komputerach dawniej dekaron śmigał
  4. na obu kompach mam windowsa7
  5. na obu kompach odpalałem jako administrator
  6. próbowałem uruchomić z przeglądarek takich jak: mozilla firefox, google chrome, IE. - na każdej taki sam rezultat.
  7. AVG antyvirus po wcisnieciu play wykrywa jakis plik z ngm jako kon trojanski i w tym samym czasie wyskakuje komunikat ktory podalem w cudzyslowie wyzej. - po wylaczeniu antywirusa tez nic nie pomoglo.

Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł proszę o pomoc bo ja dziś cały dzień zmarnowałem na odpalenie tej gry i nie dało rady. Żenada jak było gamehi nie było problemów. Brawo nexon

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

robilem ze zgodnoscia nie pomagalo. Ogólnie przed chwilą usunąłem AVG wcisnalem play i jakis postep wyskoczyl blad "Cannot Launch NGM! error code=740".

Odinstalowałem grę pobrałem klienta ze strony, zainstalowałem i... gry teraz odpalam klienta wyskakuje mi błąd, że posiadam starą wersję clienta.... macie dalej jakiś pomysł?

edit:01-07-12 Krieger Von BRX

pokombinowałem coś z folderem nexonEU w folderze programdata. musialem usunac go calego zainstalowac tego nexon menager cos tam i gra odpalila w koncu. Temat daje do zamknięcia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...