Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flyff(fly For Fun)

Vixer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opcja szukaj =.= nie staraj się znaleźć cheatów do tej gry bo takowych nie dostaniesz, i nie niszcz tej świetnej gry nimi.

Opublikowano
Lekko mnie oszukales poniewaz znalazlem penya hacka wlasnie ide do gry ^^

Hahahaha... hahahaha jasne =) duży masz tam chociaż lvl? mam nadzieje ze będziesz za nim płakał ;*. Albo znalazłeś tego hacka z "niespodzianką" albo tylko się popisujesz =) , więc daruj sobie dalsze komentarze. Po co miałbym Cie "oszukiwać"? ...

Opublikowano

Hacka znalazlem i dziala ale po 5 minutach wyskakuje game hack was found a gdy ponownie probuje sie zalogowac na konto wyskakuje "This ID is blocked"

P.S Co do lvl;a to mam 118-M Bp 1v1 ale mniejsza o to, bo i tak bana dostalem na 65 bj ^^, a kase przeslalem na bp xD

Opublikowano

@Up

Takie rzeczy sprzedawali by na alegro już szybciej ^ ^

@Topic

Są hacki ale pewnie płatne,może poszukaj na elitepvpers ^ ^

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

i to działa?? ( tak wiem że nie powinienem ale bileciki do Aziry mnie zrujnują :P ) próbowałem tego, ale mi wywala jakiś błąd z NET Framework WTF?? thx za jakąkolwiek pomoc :P

greed.jpg
Opublikowano

Ja wam instrukcji obslugi nie bedę dawal, ale ten blad moze ci wyskakuje bo go poprostu nie masz. Jezeli chodzi o to czy on dziala to nie wiem jedyne co wiem to ze dzialał jakies 1,5 tygodnia temu

Opublikowano

Vixer jeżeli chcesz zaistnieć e taki sposób na Forum to weź wyjdź, naprawdę. Takie teksty typu znalazłem Penya Hack są żałosne gdyż nic takiego nie istnieje, a na pewno być czegoś takiego nie znalazł.

40lvl w 2-4h? o.O

A ja mam postać 666lvl i mam 2Biliony Penya.

Opublikowano

koles piepszy takie farmazony ze zal dupe ściska

nie dość że penya hack NIE istnieje, bo coś takiego ze strony osoby inteligentnej nie jest możliwe gdyż nawet jakby nie było game guarda ( a jest ) nie dało by się dodać sobie kasy... ponieważ konto masz na serwerze a nie w pliku albo gdzies u siebie -.-

mozesz sobie zrobic tak że ci widać że masz 99999999 a tak na prawde masz 5 bo ci tylko tak pisze fizycznie -.-"

takie pierdoły to ty możesz opowiadać dzieciom ...

zadnych programów tego typu nie ściągajcie gdyż to jest pewnie z miną...

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano
Vixer jeżeli chcesz zaistnieć e taki sposób na Forum to weź wyjdź, naprawdę. Takie teksty typu znalazłem Penya Hack są żałosne gdyż nic takiego nie istnieje, a na pewno być czegoś takiego nie znalazł.

40lvl w 2-4h? o.O

A ja mam postać 666lvl i mam 2Biliony Penya.

I tu sie zdziwisz widac ze na forum sa same "Newbie" od kiedy ty grasz wogule w ta gre dziecko?, w v12 wystarczylo odpalic cheat engine i juz napieprzasz jak oszalaly i jakos huj mu game guard robil i nic sie nie sypalo. 40 lvl w 2-4h takie duze zdziwienie ?? Niektorzy umieją wbiac taki lvl nawet w 1,5h (dobre eq,plvl- assist aoe very good eq ktory nawala w coral ). Teraz mamy v13 kolego to nie v6 gdzie exp byl "hardcore"

koles piepszy takie farmazony ze zal dupe ściska

nie dość że penya hack NIE istnieje, bo coś takiego ze strony osoby inteligentnej nie jest możliwe gdyż nawet jakby nie było game guarda ( a jest ) nie dało by się dodać sobie kasy... ponieważ konto masz na serwerze a nie w pliku albo gdzies u siebie -.-

mozesz sobie zrobic tak że ci widać że masz 99999999 a tak na prawde masz 5 bo ci tylko tak pisze fizycznie -.-"

takie pierdoły to ty możesz opowiadać dzieciom ...

zadnych programów tego typu nie ściągajcie gdyż to jest pewnie z miną...

Dzieciom to ty mozesz gadac ze blade wali na hero po 10k i bije cw w 40minut. Swoje smuty o game guardzie mozesz mowic dla kolegi z ośki bo w v12 jakos tez byl game guard a jakos cheat engine dzialal

Opublikowano

Dobra widać ze coś umiesz(albo poczytałeś i tylko udajesz... nie ważne.) ale wyszło ile się znasz kiedy to zacząłeś pierdzielić o peyna hacku ;)) i prawda jest ze 60lvl przy tankach plvach itd. można mieć do dwóch dni jeden jeśli wolisz, nie opowiadaj tu jednak o 2godzinach i 40lvlu, chyba ze taki noulajf z Ciebie =) to już nie wnikam, do tego dochodzi quest na 15lvlu jest kilka naście minut latania. Rozbroiłeś mnie już na starcie z tymi billionami, masterką i penya cheatem =D .

No a zabawy w iluzje w Ce to zeszły wiek .-.

Opublikowano

BARI wybacz że się wtrącę wbicie 15 z RM i dobrą biżutką to coś koło 30 min, q na 15 da się zrobić w niecałe 5 wiem bo gram i ostatnio postać zmieniałem... tank, RM, dobry AOE i wbicie 40 nie mówię że to 2h ale nie więcej jak 3 rozumiem jak by mowa była o 60 w 2-4h ( takiego już nie widziałem ) ale faktem jest że wbicie 40 w niecałe 3h JEST MOŻLIWE

Vixer od kiedy to się Cheat Engnem Flyffa chakowało?? -.-' co speed hack ??... bo penya to w 100% NA BANK NIGDY się nie dało.... -.-' ( no chyba że w pierwszych 3 v. :P )

greed.jpg
Opublikowano

Hyh co do wbicia 40 lvl w 2h to kiedys na starcie v13 poprosilem kolegi zeby mi pomógl wbic lvl ( on tankowa w coralu a ja klepalem)

moje eq

set awakenowany na str razem jakeis 4x bylo

Klucha npc clean

Bizuteria

Demole +12 2x

Vigory +9 2x

Gore+6

do tego latalem z tigerem na S ktory dawaj 54 str

Oczywisice do 28 lalem z melee ale i tak szybko szlo bo all na hita xD

Co do Mojego lvl i mojich billionow to nie dawno jakies 1 miesac temu mialem bp 1v1 M-118, ale mnie hackneli i nie przez to ze niby uzywalem jakis hackow i sam sobie niby wklepalem keyloggera,tylko przez to ze mialem duzo penya i duzo lvl.

P.S A NOŁLAJFEM nie jestem tylko dobre eq ze starej postaci + koledzy.

@drakeKiller

Flyff hack 3.0 to byl penya hack ktory dzialal w v13 ( sam go raz uzylem i dostalem bana,fuks ze na noob chara)z tego co czytalem na pewnym angielskim forum to on juz chyba nie dziala ale nie jestem pewny

@Bari mam do ciebie pytanie czy ty masz konto na www.shande.webd.pl o nazwie Blizz?? :D

Opublikowano

heh mi nie działa a szkoda -.-' no ale nic zarobie na swój sposób (czyt. eventy :P )

btw. my tu gadu gadu o v13 a tu już bety 14 są :D dajcie znać jak po wprowadzeniu 14 na główne servy pojawi się jakiś rzekomy czicik z chęcią sprawdzę :P

greed.jpg
Opublikowano
Hyh co do wbicia 40 lvl w 2h to kiedys na starcie v13 poprosilem kolegi zeby mi pomógl wbic lvl ( on tankowa w coralu a ja klepalem)

moje eq

set awakenowany na str razem jakeis 4x bylo

Klucha npc clean

Bizuteria

Demole +12 2x

Vigory +9 2x

Gore+6

do tego latalem z tigerem na S ktory dawaj 54 str

Oczywisice do 28 lalem z melee ale i tak szybko szlo bo all na hita xD

Co do Mojego lvl i mojich billionow to nie dawno jakies 1 miesac temu mialem bp 1v1 M-118, ale mnie hackneli i nie przez to ze niby uzywalem jakis hackow i sam sobie niby wklepalem keyloggera,tylko przez to ze mialem duzo penya i duzo lvl.

P.S A NOŁLAJFEM nie jestem tylko dobre eq ze starej postaci + koledzy.

@drakeKiller

Flyff hack 3.0 to byl penya hack ktory dzialal w v13 ( sam go raz uzylem i dostalem bana,fuks ze na noob chara)z tego co czytalem na pewnym angielskim forum to on juz chyba nie dziala ale nie jestem pewny

@Bari mam do ciebie pytanie czy ty masz konto na www.shande.webd.pl o nazwie Blizz?? :D

Ta jasne taki noobek M-118 lvl taki noobek wbił ?Dobre jaja na sali.Ja Kinghtem Aoe Wbiłem M-76 lvl sprzedałem konto i poszłem spac bo Flyff mi się znudził.Do Flyffa istnieją tylko Speed Hacki.Penya,Copy,Level itd. Hacki nie istnieją.

#Edit

Jak by mieli ci wklepac bana za Hacka to by zrobili na Ip -.-

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...