Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Logowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam!

Odstawiłem serwer na bok na jakieś 2 tygodnie i kiedy próbuje sie zalogować po kliknięciu [Enter] wywala do wyboru serwera. Przed tymi 2 tygodniami wszystko było git, nic nie robiłem w czasie tych 2 tygodni. Postanowiłem dokończyć system ulepszeń bo już nie wiele zostało, a tu nie można na serwer wejść. Co mam teraz zrobić?? Moje sugestie: Przełożyć bazę ze starej maszyny oraz wgrać plik germany czysty (twój) na nową.

Za pomoc z góry thx będą +.

userbarKoxownia3.png

For Templars:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

Hmm, taki błąd maja tylko inni gracze, Tzn chodzi mi o to że np jak masz clienta i uruchamiasz przez binke to powinno cie zalogować ale innych wywali. Porty są dla ciebie nie potrzebne ja mam server i nawet portmapa nie włączam. Spróbuj zrobić nową postać a jeśli nie zadziała to w navicat zobacz czy jakaś tabelka się nie zepsuła.

sygnature.png

Opublikowano

Ok. Ja się loguje, jak inni gracze, aby samemu zobaczyć błąd, a nie bawić się z pytaniami do kolegów.

Ja nawet postaci nie widzę o to chodzi. Jest napisane, że zostanę połączony z serwerem i nagle wywala do wyboru serwa.

Jak sprawdzić, czy się zepsuła??

userbarKoxownia3.png

For Templars:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

Jeżeli nie wywala game podczas kiedy Cię wywala (możesz sprawdzić komendą ps -x) to prawdopodobnie wina leży po stronie portów, jeżeli chociaż kawałek paska się wczyta po wyborze postaci to możesz być na mapie której nie ma w configu / jesteś na niedostępnych kordach.

Opublikowano

Mam wrażenie, że mnie nie rozumiesz. Mi się nic nie ładuje.

userbarKoxownia3.png

For Templars:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

Być może któraś tabelka jest zepsuta, spróbuj ponaprawiać.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Naprawiłem wszystkie tabele z zakładki account i nic. Proszę o dalszą pomoc.

userbarKoxownia3.png

For Templars:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

Tylko gdzie on się zmienił? W sysinstall jest git, klient git. No to gdzie on jeszcze się mógł zmienić? (Mam Hamachi, także nie IP mojego kompa nie ma nic do rzeczy)

userbarKoxownia3.png

For Templars:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

Spróbuj jeszcze ponaprawiać tabelki "player".

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...