Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Black and yellow [ESSCAPE] [HOT!]

MrJazor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano!

Po dość sporej przewie postanowiłem wrócić na forum, mimo wszystko dodaje dziś moją autorską mapkę, a właściwie eskejpa!

Nutka tytułowa:

Z góry na dół, czyli informacje na temat esscape:

Jest to kilkunastu poziomowy esscape, który był budowany starannie, jest zkomputeryzowany w największym stopniu jak możliwe, czyli większość poziomów to była zabawa z redstonem, ale jest również parkour jak i również labirynt.

Download:

http://www.speedyshare.com/YFWPG/Black-and-Yellow.zip

Skan:

https://www.virustotal.com/file/1e7a1af80af1947c34d573260d68dad62562913b040306c13d79ed8a8ed8f5eb/analysis/1340726700/

Krótkie przedstawienie:

@ TO JEST MAPA DLA DWOJGA, w pojedynkę nikt nie przejdzie tej mapy, zapraszam do wspólnej gry i do nagrywania przy niej odcinków jakiś lets play itd. @

Więc BLACK and YELLOW.

Siema.

Opublikowano

W sumie jest to moja pierwsza praca w postaci mapy, którą publikuje. Niedługo zrobię esscape który będzie sam liczyć zdobyte punkty itd..

Nagra ktoś to? :)

Opublikowano

AYFKM? Ściągnąłem, włączyłem i jestem w środku escape. Mam kilka żelaznych drzwi i innych itemów. Popraw to.... Chyba najpierw powinno się sprawdzić mapkę i spawn a potem wrzucać na net...

Opublikowano

No, no dżejzorku postarałeś się! :D Przechodziłem ją z bratem, bardzo fajna mapka! Polecam ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Oj ogólnie po samym filmiku muszę przyznać, że fajnie się przedstawia..

Ale miło by było jakbyś jeszcze jakiś fajny texture pack który Ty polecasz dał.

Fajnie by było, poza tym dzięki za robotę i zabieram na dysk.

OndteAw.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

istnieją jakieś podobne mapy typu "black&yellow" dla dwoch?

PS świetna mapa kilkakrotnie ją przechodziłem z kuzynem.

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Opublikowano

Z wideo wydaje się fajny lecz potrzeba ochotnika do gry :) Najlepiej z mikrofonem żeby sobie pogadać :D

A ja bym nakręcił filmik z tej mapki ;)

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli będzie zainteresowanie, zrobimy trudniejszy eskejp, dłuższy z lepszymi zadaniami które będą podliczać automatycznie punkty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...