Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body vs Mental (PvP)

Varchlak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zrobiłem sobie dzisiaj woja, i wybrałem Body, dobiłem nim 27 lv i zastanawiam się czy nie zmienić na mentala. która z tych postaci jest lepsza do PvP i dlaczego? Na poczatku myslalem ze Body, ale pare osob pisalo mi na chacie ze Mental. Wieć do PvP kogo lepiej brac? I nie pisać mi "bierz sure" itp. bo temat dotyczy tych 2 postaci.

Aha, i jakies buildy pod PvP, Bodym wiem, ze Aura i Wirek, ale nie wiem jak Mentalem dawac.

Weteran
Opublikowano

Zależy, body dobry do pvp, a mental też, ale trzeba troszkę więcej kasy włożyć w ekwipunek.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Mentalem to Ty możesz sobie expić do 30, a jak masz jakieś większe plany na przyszłość jeśli chodzi o PvP to body i kropka.

Pamiętaj ,że im masz wyższy lv tym więcej kaski weźmie od Ciebie ta staruszka za zmianę klasy.

Mentalem to Ty możesz sobie expić do 30, a jak masz jakieś większe plany na przyszłość jeśli chodzi o PvP to body i kropka.

Pamiętaj ,że im masz wyższy lv tym więcej kaski weźmie od Ciebie ta staruszka za zmianę klasy.

Opublikowano

Jeżeli nie masz nno to możesz zapomnieć o zmianie na mentala gdyż będzie on taki wolny i zmulony ... Zanim wykonasz skilla omdli cie i bedzie cie z hitów jechać

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Pod pvp tak czy siak zawsze silne potem duchowe mental najlepszy do pvp jest od 80lv ale chyba takiego jeszcze nie masz. Ja zawsze byłem i jestem za mentalem jest on genialny!

Skile:

1. Silne

2. Duchowe

3. Walnięcie

4. Tąpnięcie

5. uderzenie miecza

Status:

WIt. -1

Siła - 2

zręczność - 3

int - 4

Pasjonat
Opublikowano

Hmm.. to zależy.

Body - zazwyczaj dobre hity.

Mental - zazwyczaj większy dmg z skili.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

powiem tak zrobiłem sobie ostatnio mentala w około miesiąc wbiłem 65 i wkurwiało mnie straszne powolne expienie zrobiłem od nowa bodego i gra mi się o niebo lepiej Aura + Berek + Fms sr 47 lepsze eq nie bede się rozpisywał ale nie zamienił bym teraz w życiu na mentala

Opublikowano

zacznijmy od tego zalezy czy tym duchowym trafisz ponieważ skile mentala są mało celne a bodego dużo razy celniejsze

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Bodym możesz na większym lvl'u ze słabym eq dużo zdziałać w pvp. Jest szybki, i jak wykona całą serię skilli + hit to przeciwnik może zaliczyć ''deda''.

Mental. Hmm... tutaj, jeśli nie masz lepszego eq to do 75 jest mozolny, wolny, cienki exp. Natomiast gdy zrobisz skille, lepsze eq do pvp, dużo nim zrobisz na wyższych lvl'ach. Takim duchowym zarzucisz, to jeśli nie ma abs'ów to padnie ;)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Mental ma potężne DMG ze skili najlepszy skill to Duchowe Uderzenie.

Ale co się stanie gdy wolny mental nie trafi?? Body zniszczy go hitami :)

Ja nie zmieniałbym na mentala gdyż co prawda na Prywatnych serwerach gdzie mamy możliwości do zwiekszenia szybkości,etc. to wiadomo lecz na PL'u nie masz miksturek na szybkośc po niskiej cenie.

Popelniles lekki blad lecz jezeli bedziesz rozwijal poprawnie te postac ,bedzie wysmienicie :)

Pamietaj taktyka w pvp najwazniejsza :)

27783247605569085541.jpg

Opublikowano

Body jest dobry do pvp, ale w Eq wsadź kasę.

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Opublikowano

Sam mam Mentala, 43LV i moim skromnym zdaniem lepszy do PvP, skille więcej hica i ma 4 skille atakujace, nie jak Body 3.. A jezeli chodzi o PvP opomieczy bodym a mentalem to tutaj własciwie miażdży bodiego Mental, bo ma silne ciało, a trzystronne ciecie zadaje obrazenia które wchodza tak jak atak bronia, czyli zostaja mu tylko 2 skille na mentala.

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...