Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Skype

RaVeNAka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

@Edit troche poprawiam

kupiłem nowe słuchawki z mikrofonem 4world

najpierw all było ok ale coś tam w ustawieniach (menedżer realtek HD audio lub skype) poprzestawiałem a teraz

słychać same "rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" coś w tym stylu po prostu jakieś harczenie to sprawdzałem w csie a gdy próbuje sprawdzić czy działą mikro na skype dzownie do echo sound service to tam nic nie słychać wogóle.

przypominam że problem jest tylko z mikrofonem !

daje 5 i lajk

ravento.jpg
Opublikowano

W tanich słuchawkach zazwyczaj pierwszy pada mikrofon. Najlepiej kupić oddzielnie mikrofon i słuchawki, jak chce się coś taniego. : )

Chociaż tak jak pan wyżej nie do końca rozumiem o co chodzi.

Opublikowano

Po prostu coś po przestawiałem w ustawieniach realtek HD audio i skype a teraz po prostu w csie gdy testuje głos słysze harczenie a na skype gdy dzwonie do serwisu echo sound test też harczenie a gdy coś tam przestawie to nic w ogóle nie słychać do tego nie wiem czemu ale musze słuchawki oraz mikrofon (to 2 wejścia oczywiście ;x) podłączać z tyłu a z przodu nie działa.

ravento.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...