Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uniwersalna postać.

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema szukam uniwersalnej postaci do której nie będę musiał robić dropów, dodatkowych postaci do PvP i nie będzie nudna.

Chcę aby dało się nią zarobić na Kd żeby wbić skile na P bo eq 5b już mam,żeby była dobra w PvP w przedziale 54-99lvl.

Nie lubię Expić więc chcę aby łatwo było nabijać lvl-e.

No i to chyba tyle proszę pomóc mi w wyborze między Bodym/Mentalem/Wp.

Modek nie zamykaj potrzebuję dużo wypowiedzi. Wstrzymaj się do 21 ;D

Opublikowano

Wojownik Mental gdy już masz Silne i Duchowe na m + To jest boski do PvP. Exp tak samo polecam jeszcze buffa do expa, ale ogólnie to mentala gorąco polecam

Opublikowano

Sura WP :

Świetny w expie,

bardzo dobry w pvp po 65+

Łatwy zarobek przy średnim EQ,

duża obrona i atak

ogólnie, chyba najbardziej zbalansowana postać.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jak dla mnie Woj Body. Bardzo dobry w PvP, bardzo duże obrażenia, do PvP ma stuna który ładuje sie w 12 sekund, ogólnie szybka i przyjemna postać. Potem jest Sura WP, ma gorszę obrażenia i gorszą obronę od Bodiego, ale ma lepsze skille. Mental także jest dobry w expie dzieki silnemu ciału, na tym samym lv co WP/Body możesz iśc expic na lepsze stworki, jednak niezbyt nadaje się do PvP

Opublikowano

Jak dla mnie Woj Body. Bardzo dobry w PvP, bardzo duże obrażenia, do PvP ma stuna który ładuje sie w 12 sekund, ogólnie szybka i przyjemna postać. Potem jest Sura WP, ma gorszę obrażenia i gorszą obronę od Bodiego, ale ma lepsze skille. Mental także jest dobry w expie dzieki silnemu ciału, na tym samym lv co WP/Body możesz iśc expic na lepsze stworki, jednak niezbyt nadaje się do PvP

Widać że wbiłeś max 50lvl bo:

1.Body jest dobrą postacią tylko na lvl-ach <50 później jadą bodego jak chcą chyba że ma wybonowane eq.

2.Sura wp nie ma gorszej obrony ponieważ ma Czarowaną Zbroję.

3.A mental w grocie to najgorsza ciamajda już Bm-em lepiej by się expiło

Tak więc body i mental do postacie krótko dystansowe.

Chyba sam odpowiedziałem sobie na pytanie ;D

Opublikowano

Widać że wbiłeś max 50lvl bo:

1.Body jest dobrą postacią tylko na lvl-ach <50 później jadą bodego jak chcą chyba że ma wybonowane eq. Yhym, każdy kto ma postać high-lvl'owa musi miec wybonowane eq -_-. Na wiekszych lvl'ach liczy się bardziej EQ, skile, biolog niż klasy postaci.

2.Sura wp nie ma gorszej obrony ponieważ ma Czarowaną Zbroję. No i ma też strach, co bardzo dużo daje na min. G1

3.A mental w grocie to najgorsza ciamajda już Bm-em lepiej by się expiło Jesli sie potrafi grac to i mentalem mozna expic spokojnie w grocie. Silne na g1, zamiast sokolej, zdobywasz bojowa +6 wybonowana.. I nie bedzie takiego szycia ze strony mobow.

Tak więc body i mental do postacie krótko dystansowe. ,,Nie ma postaci krótko dystansowych''

Chyba sam odpowiedziałem sobie na pytanie ;D

Ty też nie grzeszysz inteligencją...

Jeszcze cos do Bodego I Mentala :)

Body jest znacznie gorszy na wojach gildi. Przyklad: Padniemy raz na wojnie Bodym i musimy czekac az sie zregerenuje Aura i Berserk i nic juz raczej nie zrobimy, bo wir miecza bedzie zadawal strasznie male DMG, zas Mentalem mozesz ,,pizgac'' bez Silnego. Duchowe Uderzenie przy wysokim G/P z dobrym eq potrafi za jednym razem machnac 6 postaci na wojnie ( oczywsicie trzeba dobrze trafic).

Ja Ci polecam Sure WP idac builidem do PVP. Robisz WP 50lvl, robisz mu militara i dropisz tego wierzchowca na 7dni. Majac tego wierzchowca na 7 dni wybierasz mu bonus 150defa. Na 50lvl juz bedziesz mogl expic w v2 majac ok. 600 defa. Na 61 bedziesz mial o wiele wiecej. Idac builidem do PVP nie bedziesz odstawal od reszty.

Pozdro :)

Opublikowano

Sura WP - Skille offensywne, jak i deffensywne, do tego Strach. Spore DMG, rozporszenie Magii, uciąga spoty, z dobrym EQ jest także dobra na PvP

Opublikowano

Polecam Ci grać Surą WP

Jej skile są doskonałe do Expienia jak i PvP.

Rozproszenie i Strach . Nie muszę mówić co dają a sprawiają ,że WP potrafi odebrać skile wspomagające takie jak (Aura,berek)

27783247605569085541.jpg

Opublikowano

Uniwersalny To chyba Sura WP.

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...