Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dla graczy Minecraft

NectarOrange

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka , mam do was pytanko . Co serwer minecrafta musiałby mieć aby przyciągnąć was do gry na danym serwerze.

Czekam na propozycję , w planach mam założyć serwer minecrafta , lecz wiecie muszę wiedzieć w co mam uderzyć aby przyciągnąć graczy -czekam na wasze propozycje.

Opublikowano

@up

Zastanawiamy się właśnie nad takim typem serwera ,czyli spokojny serwer , lecz jest w tym ryzyko że graczy to znudzi , a my tego nie chcemy.

Zastanawialiśmy się nad takim serwerem jak Kraina Nieogarow (nie chce reklamować-ban).

Opublikowano

@up

Bardzo dobre pomysły,można powiedzieć budujące serwer.

Co do punktu 5 , mam pewien pomysł - zrobić np.3 miasta i w jednym jest to i to ,a w innym inne rzeczy itd. - tylko wiecie , musiałbym kogoś zabrać (parę osób nawet) aby pomogli zbudować mapę serwera.

Jest tu jakoś doświadczony minecraftowiec (chodzi mi tutaj o sprawy związane z grą + serwerem - np. konta VIP itd.) ??

Opublikowano

Zależy jakiego typu serwer miałby to być..proszę o odpowiedź lub kontakt 7993932, mogę podzielić się kilkoma pomysłami :)

casual irishman

n2jw2u.png

Opublikowano

Żeby serwer przyciągał ludzi musi mieć dobrą reklamę, ogarniętą administracje, ciekawą mapę, gra na serwerze nie może być monotonna.

Dodatkowym atutem są jakieś eventy :)

Opublikowano

Przyciąganie?

Na pewno fajną rzeczą było by zrobienie już gotowych miast i wojny pomiędzy nimi. Były by trzy miasta, każdy dołączył bo to kogo by chciał, najważniejsza głowa w państwie mówiła by, kiedy jest wojna. Wszędzie byłyby cuboidy, można byłoby awansować na strażników, wojowników oraz innych. W nocy trzeba byłoby być w domu

inaczej strażnik mógłby wyrzucać z serwera.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...