Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban?

megabol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj sobie spokojnie latalem na testowym dniu Ibota i nagle zladalem disconnect :) po ponownej probie nie dalo sie juz zalogowac. Z poziomu przegladarki moge wejsc na konto ale po wyborze serwera wywala mnie do okna logowania. I pytanie jest teraz takie. Czy przy perma banie usuwaja tylko statek z danego serwera czy moze usuwaja cale konto ? Z gory dzieki za odpowiedz

A jakby kogos interesowalo to latalem na 1-4 i ban polecial kolo 14:45

61694148.png

Opublikowano

Byl jsi identifikován jako bot-user. Odečteny ti budou:
20% tvých BZ
10% cti
33% tvých kreditů
100% tvého Jackpotu
100% energie galaktické brány
Kromě toho: Během dalších 7 dní můžeš sbírat náklad a bonusové boxy jen každých 30 sekund.
Jsi zablokován až do 2012-06-27 14:43:29.

Używałem boxybota tydzień temu, ostatnio OS w piątek i dzisiaj z godzinkę :/

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Widocznie dziś posypały się bany/warny i to za wszystkie boty... ja latałem troszkę KBot na PL3 też oberwałem i to w czasie gdy biłem ręcznie kubiki. Nie pomogły przerwy w boceniu, zmiany map itd. może ulepszyli skrypt albo zaszedłem zbyt wysoko :D

Opublikowano

Ja stawiam boxybota raz na dwa, trzy dni w międzyczasie (po zebraniu ok 10k uri) latam i morduje dla misji. Bana żadnego, nawet ostrzażenia.

Opublikowano

haha skrypt sobie żartujesz ?

Ja od 7 dni nie wyłączyłem bota dzisiaj też lata na jednej mapie jedyne co robie na koncie to klikam w gg .

Opublikowano

widze ze to kwestia szczescia i pecha nic trzeba od nowa konto zrobic i bocic od zera ale troszke mniej agresywnie :D

61694148.png

Opublikowano

właśnie nie mniej tylko więcej .

Moje konto ma 34 dni już full elita cała .

Kupiłem tylko podwajacz na 2 miechy i teraz zrobie 50 pp .Nie ma co trzeba używać bota :)

Opublikowano

właśnie nie mniej tylko więcej .

Moje konto ma 34 dni już full elita cała .

Kupiłem tylko podwajacz na 2 miechy i teraz zrobie 50 pp .Nie ma co trzeba używać bota :)

Temat dotyczył banów a nie co kto ile wybocił ale OK. w dwa miechy nie wybocisz nawet z podwajaczem 50pp a tak na marginesie to co to jest dziś full elita??? Dorobiłeś się 35 LF4, dronów AZ, 10 futerek i wszystko full ulepszone? Ja się tego "prawie" na PL3 dorobiłem i dziś się po pierwszym ostrzeżeniu wq... Szkoda konta ale bez darmowej a raczej białki jak bić EIC jeśli opanowali 5-3 o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...