Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SourceSro [vSro files] Wysokie raty

Precision

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Emergency Server Inspection

Written by [GM]Tonicum

Hi,

after a server crash we will check if everything is okay before we will restart the server.

Thank you for your understanding.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Nie moge udzielic ci odp, poniewaz mi sie nawet nie chce wlaczyc ten silk.. Moze ty nie bedziesz miał takiego problemu. Sciagnij kazdy serwer warto przetestowac.

Pzdr .

Opublikowano

dla mnie alchemie teraz zniszczyli, ludzie powbijali +13-14 a teraz ciężko +7 wbić.. bez premy i bez awka to nawet niema co wbijać...

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Odkrywca
Opublikowano

Serwerek spoko już sprawdzony przeze mnie ale nie polecam gracza - Precision jak i jego gildii

Nazwa na potocze Polska Duma. Wszystko fajnie okej tylko za 2 slowa w jezyku Polskim mamy bana z gildii

Ogólnie atmosfera jaką stworzy wam Precision lub tzn Source ja bede go nazywal Staw bo w sumie to jeden ch czy źródlo czy staw czy sadzawka ;) to nontoper AFK team. Tyle od siebie na ten moment.

Wkrotce powstanie nowa gildia tak więc wszystkich moich znajomych juz serdecznie zapraszam

Core Gaming Team. [GM]Louder aka [GM]FlyingBuddha

1330173832-U15232.jpg

Opublikowano

@Up

Może ci pomogę, ściągnij inny client i wklej media z SourceSro do niego ja tak zrobiłem i działa.

I szukam gildi :> nick w grze _Ki3p_

Pozdrawiam

_Ki3p_

Opublikowano

Też miałam okazję na nim zagrać, i szczerze mówiąc lipa i tyle -.-

Mało ludzi na servie, z czego większość pochodzenia tego co server ma już bronie +13 może 14 :mellow: sety pewnie też.

Eventy są okropne, czyli wszyscy spotykają się przed Jangan. Do zabicia jakiś Unique z czego nagroda sun weapon -,- oczywiście wiz zgarnia nagrodę, bo przecież ma największe dmg. Bez dobrej przynajmniej broni nie masz szans wygrać takiego eventu. Lipna atmosfera na servie, max lvl można nabić w pare h.

Polecam inne servery niż ten.

Oczywiście to moja opinia, ktoś może być oczarowany tym serverem, ale nie ja, może komuś to pomorze w szukaniu czegoś innego.

mylove.gif

Opublikowano

server jest kozacki, co do Source (Precision) to lajtowy gostek, tyle że często afk.. alchemia? +13 wbili nie przez premki/avki itd.. od +4 do +7 jest 100% potem coś też jest 100% success ale już nie pamiętam dokładnie co.. jak się dowiem to napiszę, zapraszam na server. Welly

Opublikowano

Alchemia

1-3 = 65%

3-5 = sam dokładnie nie wiem ale hard

5-7 = 100%

8 = hard jakies 25%

9-11 = 100%

nadal zapraszam do PolishPride

Zgarnieta fortca, jesteśmy najlepszą gildią na serwerze

Potężne Union razem z dwiema fortecami.

pomagamy w lvlu jak i itemkach, wbijamy plusy jak ktos jest bez premki czy lucky dressa

na temat gościa wyżej się nie wypowiadam,

napisałeś mi po banie "Wiesz chociaż kim jestem?"

tak jak widzę jesteś nikim.

Gildia ma polska nazwe tzw. PolishPride , lecz jest ona jako iGuild - international.

Zrób gildię i podbij jakąś fortece albo pvp czy guildwar w którym i tak przegrasz Ty czy kto inny.

Tyle ode mnie zostawiam wam topic.

co do tematu.

usunęli bug vote czyli max 25 silk /12h

Enjoy

b577e893e102f.png

Opublikowano

Podpinam się do pytania wyżej. Chętnie bym ściągnął grę ,ale strona nie działa :(

29979.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...