Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy ! Szukam butów :)

sebek22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję butów do gry w piłkę nożną, oczywiście korki w granicach 200-220zł max. Jak byli byście na tyle mili abyście podali parę ofert (nowych nie używanych -,-) z allegro byłbym wdzięczny bardzo i lajkiem poczęstuję :) Mają być wygodne i lekkie rozmiar :D ? 45 1/3 jakoś tak :) Jak już coś znajdziecie podajcie dlaczego akurat te.

z góry dzięki.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Wiesz co nie gram w piłę zawodowa ale kolega bardzo chwali najnowsze Predatory :D

Także polecam żebyś sobie je sprawdził ;]

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

@up: mam takie na hale (oczywiście nie korki) są super ale teraz może by coś innego :)

Opublikowano

@up: chyba póki co te wygrywają ;d niezła promocja na nie ;d zapytaj kumpla czy wszystko z nimi ok jak tak to chyba się na nie skusze bo nie są to żadne f10 i f30 a na to wygląda że oryginalne f50, dziwi mnie tylko dlaczego taka obniżka:d

Opublikowano

mi chodzi o to że mają być wygodne i lekkie, a że nowsze modele to raczej mają to warto je kupić i iść z duchem czasu :)

Opublikowano

ten pilkasklep to fail, pełno opinii na necie że towaru nie wysyłają itp itd. raczej tam tego nie kupie, proszę o inne propozycje ;)

Opublikowano

działa. Nie ma tam jednak czego szukać bo buty idą niby 14 dni z Chin a po tym czasie w ogóle towaru nie dostajesz i 200 zł w plecy jesteś, przynajmniej takie opinie chodzą po necie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...