Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]kamikaze dla pet'a

Grubovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie mam 4 lvl pet'a i 30k uri. I tutaj moje pytanie. Expić go do 8 i zbierać 100k uri na 3 lvl kamikaze czy może kupić 2 lvl i zbierać palladium na energie z której złożyć alfe/bete/gamme i je robić. Latam bez bota, dlatego zarobienie 70kk trochę potrwa ;/

Edit: jak wygląda sytuacja z kbotem? Jeżeli będę bocił 6h bez przerwy na dzień, albo 14 z przerwami to duże są szanse na wykrycie mnie? Bot będzie na zmiane boxy/kryski/1-8 ten streuneRy (czy jakoś tak)

Opublikowano

Jeśli nie masz premki kamikadze nie ma żadnego sensu, lepiej wpakować w radarowe 3 i zbierać palladium. A co do bota to odpal o ile masz szanse darmowy IBot/KBot i jedź ile wlezie non stop... jeszcze nigdy bana za IBot/KBot po jednym dniu nie dostałem a zrobiłem już tak sporo ponad setkę kont. Kwotowo bardziej opłaca się zbieranie niż bicie alienów bo oprócz urki wpada Ci darmowa energia. Tylko nie używaj boxy bot... za niego bana dostawałem nawet po kilku godzinach bocenia.

Opublikowano

nie każdy dostaje bana za boxybota ja od 2 miechów gram na nim po 12 h i ani jednego bana czy warna

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...